Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Aromafume Fehér Zsálya, Szantálfa-White Sage, Sandalwood füstölőkocka 9+1 db-os
Aromafume Fehér Zsálya, Szantálfa-White Sage, Sandalwood füstölőkocka 9+1 db-os
2 490 Ft

Aromafume Fehér Zsálya, Szantálfa-White Sage, Sandalwood füstölőkocka 9+1 db-os

A zsálya ősidők óta használatos tértisztító növény. Neve is erre utal, azaz salvere, vagyis gyógyítani. A zsálya jelképezte az öregek bölcsességét, a lelki nyugalmat és a hosszú életet. Sőt a rómaiak és az arab orvosok hittek benne, hogy akár halhatatlanná is teheti az embert ez a gyógynövény. Azok, akik rendszeresen zsályával illatosítják és tisztítják otthonaikat könnyedséget, általános megtisztulást, megnyugvást, lelki békét tapasztalnak

szantálfa Délkelet-Ázsiában és a Csendes-óceán déli szigetein terjedt el. A szantálfa körülbelül 10 méter magasra nő, bőrszerű levelei páronként, egymással szemben helyezkedik el az ágon.
Részben más fafajok gyökerein élősködik. Mind a fa, mind a gyökerek tartalmaznak egy sárga aromás olajat, az úgynevezett szantálfaolajat, amelynek illata évekig megmarad az olyan tárgyakon, mint a füstölők, díszdobozok, bútorok. Az szantál olajat a fa vízgőz-desztillációjával nyerik ki, illatszerekben, szappanokban, gyertyákban, tömjénben és népi gyógyászatban használják is.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
1,7 cm
Égési idő
45 perc
Méret, szélessége
1,7 cm
Összetétel, anyag
aromás fa, kéreg, kivonat, egzotikus virág, gyanta, levél, illóolaj
Gyártó
India
Termék súlya (c)
14 gramm
Vastagsága
0,5 mm
2 490 Ft
Részletek

Minden füstölő kocka különféle természetes összetevőkkel van dúsítva, beleértve az aromás fákat, egzotikus virágokat, természetes kérgeket, fa- és fakivonatokat, gyantákat, leveleket és virágokat. A füstölőtéglák gyártásánál használt illatolajok 100%-ban IFRA-kompatibilisek, és mindig felelősségteljesen szerzik be őket.

Használata:
Tegyél füstölőkockát a réztányérra majd gyújtsd meg a mécsest és rakd be a tartó aljába. Hagyd hogy melegítse a füstölőkockát 45-60 percig. Ha eléred a megfelelő illatot elfújhatod a mécsest, és hagyd kihűlni a készüléket. Vigyázz mert nagyon forró, ne érintse meg a tartót! A füstölőkocka használat közben mélyfekete színű lesz, nem olvad meg. A használt kockát a biológiailag lebomló hulladékkal együtt dobhatod ki.

Adatok
Csomag tartalma (b):
9 db
Cikkszám:
AFU003
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek