Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Blog

Egyeztess időpontot és vedd át megrendelésed ingyen! Ja és persze, átvételkor keresd ezt az arcot! 

Ha füstölő webáruházunk kínálatát megpillantja, tapasztalhatja, hogy igencsak széles kínálat áll rendelkezésére. Ilyenkor hirtelen az ember nem tudja, hogy milyen szempont alapján érdemes vásárolnia a webshop választékából. Ha Önnek tudatos vevőként ez fontos, adunk pár tippet, ahhoz, hogy mi alapján válasszon füstölőt webáruházunkból.

A legtöbb indiai füstölő gyár napjainkban is kézzel sodora füstölőit, ami lassan a múlté lesz. Egy ilyen helyen átlagban egy női munkás, napi 6000 szál füstölőt is le tud gyártani. India a gyorsan fejlődő országok egyike, ahol egyre több munkahely lehetőség van. A füstölőgyárakban pedig ember hiány kezd kialakulni az alacsony bérek és körülmények miatt. A gépiesítés elkerülhetetlen lesz, és egyre nagyobb teret fog betölteni.

Kézi füstölő gyártás 6000 szál/nap

Kínában, ahol talán a legnagyobb a füstölő fogyasztás, a természetfeletti erőkkel való érintkezés eszközének tekintik nemcsak a buddhisták, de a taoisták és a konfuciánusok is. Az égő füstölőpálcákkal való gesztikuláció jelenti a kapcsolatteremtést, a füstjük jelzi az isteneknek, hogy a felajánlott étel a számukra készült.