Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Blog

Az illóolajok évszázadok óta különböző kultúrákban és vallásokban játszanak fontos szerepet. Ezek az illatok nemcsak kellemesek az orrunknak, hanem a testünk és a lelkünk számára is különleges gyógyító és relaxáló hatással bírnak. Ebben a cikkben felfedezzük az illóolajok világát, és megismerjük az illatos olajok, illóolajok, illóolaj kerámia párologtatók, aromaolajok és esszencia illatolajok varázslatos erejét.

A füstölők régóta részei különböző kultúráknak és vallásoknak szerte a világon. Az Indiai füstölők, különösen a Hem füstölők és Hem masala füstölők, méltán híresek intenzív és kellemes illatukról. Ezek a füstölők nem csak egy szobát megtöltöttek, hanem az elme és a lélek mélyére hatnak. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy miért érdemes kipróbálni ezeket a különleges füstölőket, és hogyan használhatjuk őket a mindennapi életünkben.

A szellemek és kísértetek létezése egy vitatott téma, de ha valaki úgy érzi, hogy a lakásában vagy a környezetében szellem kísért, akkor néhány lépést tehet az elűzésük érdekében.

Először is, fontos megérteni, hogy a szellemek általában nem károsak, és nem szándékosan akarnak ártani. Ha mégis kellemetlen érzéseket okoznak, akkor az elűzésük segíthet a megnyugvásban.

Az első lépés az, hogy próbáljuk megérteni, miért van jelen a szellem vagy kísértet. Lehet, hogy valamilyen elhunyt szerettünk, barátunk vagy ismerősünk akar üzenni nekünk. Fontos, hogy nyitottak legyünk erre a lehetőségre, és próbáljuk megérteni, mi az üzenet, amit kapunk.

Ha mégis úgy érezzük, hogy az elűzés a legjobb megoldás, akkor használhatunk különböző módszereket. Az egyik ilyen módszer az ima és a meditáció. Imádkozhatunk az érintett szellem vagy kísértet lelki üdvéért, és kérhetjük, hogy távozzon a lakásunkból vagy a környezetünkből.

A másik lehetőség az, hogy használunk tisztító eszközöket, mint például füstölőt vagy szentelt vizet. A füstölővel vagy a szentelt vízzel körbejárhatjuk a lakásunkat, és közben mondhatunk imákat vagy mantrákat, hogy megtisztítsuk az energiákat.

Végül fontos, hogy pozitív energiákat hozzunk a lakásunkba vagy a környezetünkbe. Az otthonunkban állítsunk fel növényeket, amelyek tisztítják a levegőt, vagy használjunk kristályokat, amelyeknek különleges energiájuk van. Mindez segíthet abban, hogy a pozitív energiák felülírják a negatívokat, és az esetleges szellemek is nyugodtabban távozzanak.


A sötét energiák nem feltétlenül jelzik szellemek jelenlétét, de kaput nyithatnak. Érdemes tehát rendszeresen megtisztítanod otthonodat a negatív energiáktól, mivel ezek rátelepedhetnek a hangulatodra. Erre legalkalmasabb a fehér zsálya, melyet médiumok, spirituális tanácsadók és szellemvadászok is használnak. A száraz növényt használd egyfajta füstölőként, hagyd, hogy minden helyiséget átjárjon.

Bevethetsz azonban citrusos illóolajat, kellemes illatú gyertyákat is. Ezek a meglévő rossz erőket ugyan nem űzik ki, de segítenek a lakás „tisztántartásában" – tehát egyfajta megelőzésként szolgálnak.

Szórj sót!

Önts a ház sarkaiba sót, majd 24 óra elteltével szedd fel az összeset, és dobd ki a házon kívülre egy kukába, vagy ásd el a kertben. A só összegyűjti a negatív energiákat, melyeket így könnyedén kitehetsz otthonodból.

A kristályok gyógyító erejük mellett, mágikus hatással is bírnak. A legalkalmasabb a rossz energiák távoltartására az ametiszt, melyet a lélek kövének is szoktak nevezni. Védelmezi otthonodat az ártó erőkkel szemben, így biztonságban tudhatod magadat és családodat is. A gonosz szellemek ellen a fekete tourmaline és a rózsakvarc jelent kellő védelmet.

Forrás: https://www.life.hu/eletmod/20180730-igy-uzd-ki-otthonodbol-az-arto-eroket-szellemeket-kiserteteket.html

 


1. Kérd meg, hogy menjen el

Egy csendes estén ülj le az otthonod közepére, és képzeld el a szellemet. Képzeld el, ahogy kapcsolódsz hozzá, majd mondd el neki, hogy nem látod szívesen, itt az ideje távoznia tőled. Ha komolyabb szertartást szeretnél, akkor oltárt állíthatsz, és rituálisan elbocsáthatod.

2. Égess zsályát

A tértisztítás egyik legerőteljesebb módja a fehér zsálya égetése. De hasznos lehet még a palo santo fa, vagy egy fahéjrúd égetése is – mindkettő nagyon erősen taszítja a negatív energiákat, és védi a személyes teredet.

3. Szórj sót

Tegyél ki tengeri sót kicsi, természetes anyagú tálkákba a lakás több pontjára. De szórhatsz az ajtók, ablakok köré, és a bejárati ajtóhoz is. Segít a szellemnek eltávozni, és megakadályozza, hogy nem kívánt energiák jöjjenek.

4. Gyújts gyertyát

A fehér gyertya szintén hatásos szelleműző. Este gyújtsd meg, kérd az univerzum segítségét, hogy az energiák kerüljenek a helyére, így a szellem is mielőbb találja meg a helyét.

5. Vegyél fehér rózsát

Tarts fehér rózsát vázában, több helyen is. Egy-egy szálat, vagy egy kisebb csokorral: magukba szippantják a rossz energiákat. Ügyelj rá, hogy amikor hervadni kezd, dobd el, és végezz tértisztítást.

Forrás: https://nlc.hu/horoszkop/20210617/szellemuzes-szellem-tertisztitas-ezoteria/

 


Tudd meg, mit akar!

Egyesek azért nem nyugszanak békében, mert valamiért háborog a lelkük. Esetleg nem teljesült az utolsó kívánságuk, aggódnak valaki, valami miatt vagy befejezetlen dolguk van. Ezért lehet célszerű megtudni, hogy miért nem nyugszik békében. Talán üzenete van a számodra, amit ha átad, utána tovább tud lépni. Vagy szeretné, ha utólag mellé temetnétek a kedvenc ékszerét. Vagy aggódik azért, hogy nem követed az álmaidat. Az is lehet, hogy csak az nyugtalanítja, hogy nem vitte vissza a könyvtárba a könyvet… néha ennyi a kulcs a békességükhöz, eleget tenni vágyaiknak, és megnyugtatni őket.

Nyisd ki az ablakot!

Egyes népi hiedelmek szerint ha kinyitod az ablakot, azzal utat talál magának a kinti világba. Régen ezért is nyitották ki az ablakot amikor meghalt valaki egy adott helységben. Szóval ezzel is ajánlatos lehet próbálkozni, hogy sűrűn szellőztetsz, mikor szellem jelenlétét tapasztalatod otthonodban.

 

Szelleműző fűszercsodák

A régiek szerint vannak bizonyos fűszerek, növények, amiket annyira nem csípnek a szellemek. Ilyen a kapor, boróka, édesgyökér, szegfűszeg, zsálya. Nem csak elűzik, de távol is tartják a szellemeket. Érdemes füstölőt készíteni valamelyikből – főleg fehér zsályából! – és azzal körbejárni az otthonodat az óramutató járásával megegyezően és arra kérni a szellemet, hogy távozzon békével és szeretettel. Mondhatni beszélj a lelkére, hogy jobb lesz odaát. Azután a növényekből kitehetsz az ablakodba, vagy a bejárati ajtóhoz is függeszthetsz fel, vagy éppen a küszöbéhez, hogy védelem alatt álljon otthonod.

Az sem utolsó módszer, ha ezen növények valamelyikével – vagy mindegyikével – rendszeresen felmosol (ha a padló is bírja), esetleg sóval. Nemcsak megszabadulhatsz tőlük, de távol is tarthatod őket.

A gyertyagyújtás ceremóniája

Régi szokás, hogy halálesetnél, szellemidézésnél és halottak napján gyertyát gyújtanak. Mivel a gyertya fénye vonzza a szellemeket. Főleg akkor, ha tükör előtt ég a gyertya, mivel így meglátja a fényt a szellemvilágban és a tükrön keresztül átjön a mi világunkba. De nem megidézni, hanem elküldeni akarod, vagyis tükör nélkül segít abban, hogy meglelje a fényt, amin keresztül átkelhet. Vagyis ha meggyújtasz egy fehér gyertyát, békét, szeretet kívánsz az elhunyt léleknek, fényt sugározol magadból, azzal elősegítheted az átkelését.

Bízd szakemberre magad!

Ha nem mersz egyedül semmit se tenni vagy nem akar szűnni a probléma, esetleg komolyabb szellemidézést hajtanál végre, akkor a legjobb amit tehetsz, ha szakemberhez fordulsz. Szakemberhez, nem kóklerhez! Keress egy valódi médiumot, látnokot, parapszichológust, aki megtudja hogy mit akar tőled, miért nem távozik és talán még abban is tud segíteni, hogy kicsit agresszívebben űzze el, ha sehogy sem akar távozni.

Forrás: https://arkadia.hu/zavar-a-szellem-nehany-szellemuzesi-tipp/

 

Egyeztess időpontot és vedd át megrendelésed ingyen! Ja és persze, átvételkor keresd ezt az arcot! 

A szagbolt átvevőpont  megközelíthető tömegközlekedéssel:
Örs vezér tere felől
   Trolibusz 82 Trollibusz: Mogyoródi úti megálló, gyalog 140 m
   Villamos 
3 
  Villamos: Jeszenák János utcai megálló, gyalog 700 m
   Busz 32 Autóbusz: Jeszenák János utcai megálló, gyalog 700 m

Ha füstölő webáruházunk kínálatát megpillantja, tapasztalhatja, hogy igencsak széles kínálat áll rendelkezésére. Ilyenkor hirtelen az ember nem tudja, hogy milyen szempont alapján érdemes vásárolnia a webshop választékából. Ha Önnek tudatos vevőként ez fontos, adunk pár tippet, ahhoz, hogy mi alapján válasszon füstölőt webáruházunkból.

A legtöbb indiai füstölő gyár napjainkban is kézzel sodora füstölőit, ami lassan a múlté lesz. Egy ilyen helyen átlagban egy női munkás, napi 6000 szál füstölőt is le tud gyártani. India a gyorsan fejlődő országok egyike, ahol egyre több munkahely lehetőség van. A füstölőgyárakban pedig ember hiány kezd kialakulni az alacsony bérek és körülmények miatt. A gépiesítés elkerülhetetlen lesz, és egyre nagyobb teret fog betölteni.

Kézi füstölő gyártás 6000 szál/nap

A kínai füstölők hosszú történelmükkel és kulturális jelentőségükkel egyedülálló élményt nyújtanak. Ezek a varázslatos 20 szálas faszén alapú füstölők különleges keverékükkel tökéletes harmóniát teremtenek a légkörben. A mélyen gyökerező hagyományok és a természetes összetevők felhasználása azt eredményezi, hogy a kínai füstölőkben rejlő illatok hívogatóak és nyugtatóak. Az ízek és aromák elvezetnek egy útra, ahol a jelen pillanat és a belső béke eggyé válnak. Fedezd fel a kínai füstölők világát, és engedd, hogy átjárjon a keleti bölcsesség és a harmónia varázsa. Éld át a kínai kultúra gazdagságát és tapasztald meg a lelki nyugalmat, amit ezek a füstölők képesek teremteni.