Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Hírek

2022.11.17 11:59

Csomagátvételhez használja a telítetlen automatákat!

Tisztelt Partnerünk!

 

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy csomagautomata-kereső térképünkön a három különböző színjelölésnek – zöld, narancssárga, piros – jelentősége van és érdemes figyelembe vennie csomagfeladáskor. Kérjük, tájékoztassa vásárlóit is, hogy erre ők is legyenek tekintettel a webshopos rendeléskor.

Hívja fel vásárlói figyelmét, hogy amikor APM-et választanak, gondoljanak az útjuk során elérhető csomagautomatáinkra is, hiszen lehet, hogy a szomszéd megállóban egy kevésbé telített APM-et találnak, ahol gyorsabban átvehetik csomagjaikat.

A térképen zöld színű az automata, ha nem telített, a csomagfeladás zavartalan, kiszállítási késedelem nincs. 

A narancssárga szín azt jelenti, hogy az automata közepesen telített, csomagfeladásnál esetenként előfordulhat, hogy nincs szabad fiók, a kiszállításban átlagosan 1-2 napos késés lehetséges. Ilyenkor válasszon inkább egy olyan csomagautomatát, ami nem telített. 

Piros színnel jelöljük azt az automatát, amely nagyon telített, csomagfeladásnál előfordulhat szabad rekesz hiánya, kiszállításban 2-3 napos késés várható. Ilyenkor is inkább a zöld színű automatákat javasoljuk, amelyek nem telítettek. 


Nézze meg az Önhöz legközelebbi automata telítettségét:

AUTOMATA KERESŐ
Vissza