Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Kúp füstölő Gyógyító Angyal-Angel Healing Green Tree 10 db-os
Kúp füstölő Gyógyító Angyal-Angel Healing Green Tree 10 db-os
990 Ft

Kúp füstölő Gyógyító Angyal-Angel Healing Green Tree 10 db-os

Az Angel Healing Green Tree kúp formájú füstölők egy különleges tapasztalatot nyújtanak az otthonodban vagy a meditációs teredben. Ez az egyedi füstölőkészlet segít elérni a belső békét és harmóniát. Az angyali gyógyítás energiáját hozza közeledbe, segítve a test, lélek és elme gyógyulását. Az Angel Healing füstölők finom és gyengéd illatukkal körülölelik a teret, és segítenek megszüntetni a stresszt és a negatív energiákat. Engedd, hogy az angyalok jelenléte és gyógyító ereje megérintsen, és hozzon új erőt és felüdülést az életedbe. Fedezd fel az Angel Healing füstölők nyugtató és gyógyító hatását a Green Tree márkától!

Származási hely
India
Égési idő
15 perc
Méret, magassága
3 cm
Összetétel, anyag
Gyógynövények, egzotikus fűszerek, fagyanták őrleményei és minimális illóolaj
Gyártó
Green Tree
990 Ft
Részletek

Az Angyali Gyógyulás egy spirituális gyógyítási módszer, amely a spirituális dimenzióban történő gyógyulást célozza. Az Angyali Gyógyulás során az angyalokat hívják segítségül, akik az energia áramlásának és a gyógyulásnak pozitív irányba történő irányításában segítenek.

Az Angyali Gyógyulás során a gyógyító és a beteg is meditatív állapotba kerül, és az angyalokkal való kommunikáció révén megnyílnak a spirituális csatornák. Az angyalok által áramoltatott energia pozitív hatással van a testre, a lélekre és az elmére is.

Adatok
Csomag tartalma (b):
10 db
Cikkszám:
FKG04
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek