Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Kúp füstölő Fehér Zsálya-White Sage-Green Tree masala 10 db-os
Kúp füstölő Fehér Zsálya-White Sage-Green Tree masala 10 db-os
790 Ft

Kúp füstölő Fehér Zsálya-White Sage-Green Tree masala 10 db-os

A fehér zsálya nem csak spirituális célokra használható, hanem számos gyógyászati előnnyel is rendelkezik. Az őslakos amerikaiak például használták a fehér zsályát gyomorproblémák, köhögés és torokfájás kezelésére, valamint fertőtlenítőszerként is alkalmazták.

A fehér zsálya nem csak az őslakos amerikai kultúrákban tisztelt növény, hanem a modern kultúrákban is egyre népszerűbbé válik. A természetes gyógyító tulajdonságai miatt a fehér zsályát számos alternatív gyógyászati ​​kezelésben használják, és a füstölés formájában történő használata továbbra is népszerű az otthoni spirituális gyakorlatok között. Azonban fontos megjegyezni, hogy az ilyen növények használata csak kiegészítő terápiaként szolgálhat, és nem helyettesítheti a hivatalos orvosi kezelést.

Származási hely
India
Égési idő
15 perc
Összetétel, anyag
Gyógynövények, egzotikus fűszerek, fagyanták őrleményei és minimális illóolaj
Gyártó
Green Tree
790 Ft
Részletek

A masala füstölő kizárólag természetes alapanyagból készül. Gyártásához szilárd, illatos hozzávalók, gyógynövények, egzotikus fűszerek, fagyanták őrleményeit és minimális illóolajat használnak Az ebből készült masszát általában bambusz szálra kézzel sodorják.

Adatok
Csomag tartalma (b):
10 db
Cikkszám:
FKG07
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek