Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Kúp füstölő Fehér Zsálya-White Sage-Green Tree masala 10 db-os
Kúp füstölő Fehér Zsálya-White Sage-Green Tree masala 10 db-os
990 Ft

Kúp füstölő Fehér Zsálya-White Sage-Green Tree masala 10 db-os

A White Sage Green Tree kúp formájú füstölők tiszta és átható fehér szagukkal tisztítják és energetizálják a levegőt. Ezek a különleges füstölők hozzájárulnak az otthonod vagy a munkatered megnyugtató és harmonikus légkörének kialakításához. A fehér zsálya hagyományosan használatos az ősi indián kultúrákban a negatív energiák elűzésére és a tisztaság megteremtésére. Ez az ősi növény szent füstje által teremthetsz egy olyan környezetet, amelyben megnyílik a spirituális kapcsolat és növekszik a belső béke. Hozd be a White Sage füstölőket az életedbe, és élvezd a tisztító és megújító hatásukat mindennap!

Származási hely
India
Égési idő
15 perc
Méret, magassága
3 cm
Összetétel, anyag
Gyógynövények, egzotikus fűszerek, fagyanták őrleményei és minimális illóolaj
Gyártó
Green Tree
990 Ft
Részletek

A fehér zsálya nem csak spirituális célokra használható, hanem számos gyógyászati előnnyel is rendelkezik. Az őslakos amerikaiak például használták a fehér zsályát gyomorproblémák, köhögés és torokfájás kezelésére, valamint fertőtlenítőszerként is alkalmazták.

A fehér zsálya nem csak az őslakos amerikai kultúrákban tisztelt növény, hanem a modern kultúrákban is egyre népszerűbbé válik. A természetes gyógyító tulajdonságai miatt a fehér zsályát számos alternatív gyógyászati ​​kezelésben használják, és a füstölés formájában történő használata továbbra is népszerű az otthoni spirituális gyakorlatok között. Azonban fontos megjegyezni, hogy az ilyen növények használata csak kiegészítő terápiaként szolgálhat, és nem helyettesítheti a hivatalos orvosi kezelést.

Adatok
Csomag tartalma (b):
10 db
Cikkszám:
FKG07
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek