Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Kúp füstölő 7 Csakra-7 Chakra Green Tree 10 db-os
Kúp füstölő 7 Csakra-7 Chakra Green Tree 10 db-os
850 Ft

Kúp füstölő 7 Csakra-7 Chakra Green Tree 10 db-os

Az 7 Chakra Green Tree kúp formájú füstölők segítenek az energiaközpontjaink harmóniájának megteremtésében. Ezek a különleges füstölők a hét fő chakra színeit és illatait hordozzák magukban. A szívchakrát támogatják, segítve a szeretet, a gyógyulás és az egyensúly megteremtését. Az illatok frissességet és megnyugvást árasztanak, miközben tisztítják és harmonizálják a környezetet. Fedezd fel az 7 Chakra Green Tree kúp füstölők erejét, hogy elmélyítsd a spirituális tapasztalatodat és harmóniát teremts az életedben. Engedd, hogy az energiák áramoljanak és támogassák az összhangot a tested, a lelked és a szellemed között.

Származási hely
India
Égési idő
15 perc
Méret, magassága
3 cm
Összetétel, anyag
Gyógynövények, egzotikus fűszerek, fagyanták őrleményei és minimális illóolaj
Gyártó
Green Tree
850 Ft
Részletek

A hagyományos indiai gyógyászat és spirituális filozófia szerint az emberi testben hét fő energiaközpont, az úgynevezett csakrák találhatóak. A különböző csakrák szimbolizálják az életünk különböző területeit, például az alapvető szükségleteket, az érzelmi stabilitást, a kommunikációt, az intuíciót és a spirituális fejlődést.

A Green Tree 15g masala füstölő csodálatosan alkalmas arra, hogy segítsen aktiválni és kiegyensúlyozni ezeket a csakrákat. Minden csakrához tartozik egy speciális illat, amely segíti az adott energiaközpont aktiválását és támogatja a spirituális fejlődést.

Használata rendkívül egyszerű: gyújtsa meg a füstölőt, majd tegye a megfelelő helyre. Az illat pedig finom és kellemes lesz körülötted.

A 7 csakra Green Tree masala füstölő készlet tartalmazza az összes illatot, amely segíti a hét fő energiaközpont kiegyensúlyozását és harmonizálását. A használatukkal azonban nemcsak a fizikai testünket, hanem a lelkünket is támogatjuk, hiszen a csakrák aktiválása segíthet az érzelmi és mentális problémák kezelésében, valamint a belső harmónia elérésében.

Adatok
Csomag tartalma (b):
10 db
Cikkszám:
FKG05
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek