Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Ágytakaró csíkos, szőttes, sárga, barna, (1,13 kg) 220 x 250 cm
Ágytakaró csíkos, szőttes, sárga, barna, (1,13 kg) 220 x 250 cm
11 500 Ft

Ágytakaró csíkos, szőttes, sárga, barna, (1,13 kg) 220 x 250 cm

Indiai ágytakaró, nappali vagy hálószoba dekoráció, kiegészítő. Tegye meghittebbé és színesebbé szobáját, a körülötte lévő teret, egy eredeti indiai ágytakaróval. 100%-ban pamut ágytakaró, jó minőségű, tartós és bőrbarát. Ez az indiaiágytakaró különböző célokra használható, lehet falvédő, pikniktakaró, térelválasztó,strandlepedő, asztalterítő és ágytakaró.

Mosás: 30 fokos vízben elkülönítve kézzel ajánlott mosni, első mosáskor célszerű beavatni. Saját tapasztalat: 30 ºC kimélő gépi mosással is tisztítható.
Vasalás: közepes fokozat

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
250 cm
Méret, szélessége
220 cm
Összetétel, anyag
100% Pamut
Gyártó
India
Termék súlya (a)
1,13 kg
11 500 Ft
Részletek

Csíkos ágyterítők

A csíkos ágyterítők, más néven Keralák, India déli régiójában található Kerala tartományból származnak, azon belül is Malabar- partvidékről. A helyi kézművesek csodás színvilágban megtervezett ágytakarókat még a mai napig is a hagyományoknak megfelelően kézzel szövik. A Kerala név azt jelenti: a kókuszpálma fák földje, mert a kókuszpálma ezen a vidéken mindenhol megtalálható.

A Kerala ágytakarók jellemzője, hogy mindkét szélén rojttal záródik. A rojtok számából is látszik, hogy milyen sok sorból áll egy ilyen takaró elkészítése. A szövés végeredménye egy tartós, vastag, méret- és színtartó takaró.

Jellemző a kettő vagy három szín harmonikus váltakozása, a színátmenetekkel, a különböző színek vastagságával történő játék, melyek a kézművesek fantáziáját dicsérik. Készülhetnek azonban 1 színből és a szövés technikájának köszönhetően lesz a végeredmény „csíkos”. Ez a színkombinációból született csíkos minta elválaszthatatlan India hangulatától.

Adatok
Cikkszám:
Agycs008
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek