Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Víz /Water/ Tulasi 20 szálas Feng Shui füstölő
Víz /Water/ Tulasi 20 szálas Feng Shui füstölő
390 Ft

Víz /Water/ Tulasi 20 szálas Feng Shui füstölő

A Tulasi márka Feng Shui kollekciójának Water füstölője a nyugalmat és a harmóniát hozza el otthonodba. Ez a különleges füstölő 20 szálas faszén alapú kivitelben érkezik, hogy segítsen megtapasztalni a Feng Shui filozófiában fontosnak tartott Water elem hatását. A Water füstölő lágy és friss illata elmerülésre és meditatív pillanatokra invitál. A Tulasi márka gondoskodik a kiváló minőségről és az intenzív illatokról, így biztos lehetsz benne, hogy a Water füstölővel otthonod egy oázissá válik. Engedd, hogy az illatok áramoljanak körülötted, nyugtatóan hatva a testre, az elmére és a lelkedre. A Feng Shui kollekció Water füstölője segít egyensúlyt teremteni és elmerülni a belső harmóniában.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén, természetes illóolaj, bambusz szál,
Gyártó
Tulasi
Csomag tartalma (a)
20 szál
390 Ft
Részletek

A Feng Shui egy ősi kínai elrendezési és tervezési filozófia, amely a környezet harmonizálására és az energiák optimális áramlására összpontosít. A víz elem a Feng Shui egyik alapeleme, amely az érzelmeket, az intuíciót, a jólétet és az áramlást képviseli.

A víz elem bevezetése egy térbe lehetővé teszi az energiák sima áramlását, elősegíti az érzelmi egyensúlyt és fokozza az intuíciót. A víz elemet tükörökkel, akváriumokkal, vízszórókkal vagy képekkel lehet megjeleníteni. A jól elhelyezett víz elem hozzájárul a nyugalmhoz és a kreativitáshoz, és segíti az embereket abban, hogy életük különböző területein sikeresek legyenek. A Feng Shui water elem fontos eszköze a pozitív energia és az egyensúly megteremtésének.

Adatok
Cikkszám:
FT74
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek