Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Víz /Water/ Hem 20 szálas Feng Shui füstölő
Víz /Water/ Hem 20 szálas Feng Shui füstölő
480 Ft

Víz /Water/ Hem 20 szálas Feng Shui füstölő

Az Hem Feng Shui Water 20 szálas füstölője a víz elem energiáját hozza el otthonodba. Ez az egyedülálló füstölő segít teremteni a harmóniát és a nyugalmat az életteredben. A friss és tiszta illatának köszönhetően frissítő hatással van az elmédre és a lélekre. A Feng Shui Water füstölő használata segíthet megnyugtatni az elmét, oldani a stresszt és elősegítheti a pihentető alvást. Ezáltal támogatja a pozitív energiák áramlását és a jó szerencsét az otthonodban. Engedd, hogy az Hem Feng Shui Water füstölővel élvezd a nyugalom és a harmónia élményét otthonodban.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

A Feng Shui egy ősi kínai gyakorlat, amely az otthoni és munkahelyi környezet tervezésével és elrendezésével foglalkozik az energiaáramlás és a harmónia elősegítése érdekében. A víz elem a Feng Shui egyik alapeleme, amely az érzelmeket, az intuíciót és a pénzügyi jólétet képviseli.

A víz elem pozitív energiát hoz létre, és fontos a kiegyensúlyozott otthoni vagy munkahelyi környezet kialakításában. Víz elemet például vízszóróval, tükörrel vagy akváriummal lehet bevezetni a térbe. Ez segít növelni a kreativitást, az intuíciót és az érzelmi egyensúlyt, valamint elősegíti a pénzügyi bőséget. A Feng Shui víz elem segít abban, hogy az emberek életük különböző területein jobban prosperáljanak és harmóniát találjanak.

Adatok
Cikkszám:
FH149
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek