Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Tűz /Fire/ Hem 20 szálas Feng Shui füstölő
Tűz /Fire/ Hem 20 szálas Feng Shui füstölő
480 Ft

Tűz /Fire/ Hem 20 szálas Feng Shui füstölő

A Hem Feng Shui Fire füstölővel a tűz elem erejét hozhatod otthonodba. Ez a 20 szálas füstölő kifejezetten a feng shui elvek szerint lett tervezve, hogy segítse az energiák egyensúlyát és a szenvedélyt. A tűz jelképezi a szenvedélyt, a lendületet és a motivációt, és a Feng Shui Fire füstölő használata segíthet fokozni ezeket az elemeket az életedben. Tűzbe burkolózva érezheted az energiát és a lendületet, ami segít megvalósítani céljaidat. Teremtsd meg a harmonikus és dinamikus környezetet otthonodban a Feng Shui Fire füstölővel!

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

A Feng Shui egy ősi kínai rendszer, amely az otthonok és munkahelyek elrendezésével és berendezésével foglalkozik az energiaáramlás és a harmónia javítása érdekében. Az öt alapelem közül az egyik a tűz elem, amely szenvedélyt, lendületet és energiát képvisel.

A tűz elem bevezetése egy térbe lehetővé teszi az élettelenség és az apátia elleni harcot. A megfelelően elhelyezett gyertyák, lámpák vagy piros színek használata erősítheti a tűz elem jelenlétét. Ez fokozza a motivációt, a vitalitást és az ambíciót, és segít elérni a kitűzött célokat.

A Feng Shui fire elem használata fontos az energizálásban és az életöröm növelésében, amelyek elengedhetetlenek egy kiegyensúlyozott és harmonikus környezethez.

Adatok
Cikkszám:
FH140
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek