Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Tibeti kötélfüstölő 25 db-os  12 cm
Tibeti kötélfüstölő 25 db-os 12 cm
990 Ft

Tibeti kötélfüstölő 25 db-os 12 cm

A tibeti kötélfüstölő egy különleges és tradicionális füstölő, amely hagyományosan a tibeti és indiai kultúrákban használatos. A füstölő 25 db kötélből áll, amelyek mindegyike 12 cm hosszú, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre ahhoz, hogy több alkalommal is élvezhesse az aromaterápiás hatást.

A tibeti kötélfüstölő kiváló minőségű természetes összetevőkből készül, amelyek garantálják a füstölő intenzív illatát. A termék egészséges és biztonságos az egész család számára, mivel nem tartalmaz semmilyen mesterséges adalékanyagot vagy illatanyagot.

A tibeti kötélfüstölő különleges hatással bír, mivel segít megnyugtatni a testet és az elmét. A füstölő illata segít eltávolítani a stresszt és a szorongást, és megteremti a nyugodt és kiegyensúlyozott hangulatot.

A füstölő használata egyszerű: helyezze a kötelet a füstölő tartóba, gyújtsa meg, majd várja meg, hogy elkezdjen füstölni. A termék széles körben használható, így alkalmas otthoni, irodai és meditációs környezetekben is.

Összességében a tibeti kötélfüstölő egy kiváló minőségű és hagyományos termék, amelynek használata számos előnyt kínál az egészségre és a jólétre nézve. A 25 db-os csomagolás megfelelő mennyiséget biztosít a füstölő használatához, míg a füstölő illata kellemes és nyugtató hatású. Ez a termék egy jó választás mindazok számára, akik szeretnének egy különleges és hatékony füstölőt használni a mindennapi életben.

Származási hely
Tibetan
Méret, teljes hossza
12 cm
Gyártó
Kína
990 Ft
Adatok
Csomag tartalma (b):
25 db
Cikkszám:
FTIB03
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek