Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Tibeti Szantálfa /Sandalwood/ hengeres 30 szálas füstölő, tartóval  11 cm
Tibeti Szantálfa /Sandalwood/ hengeres 30 szálas füstölő, tartóval 11 cm
3 490 Ft

Tibeti Szantálfa /Sandalwood/ hengeres 30 szálas füstölő, tartóval 11 cm

Tibetan Sandalwood szantálfa természetes füstölő, tradicionálisan, az ősi tibeti hagyományok szerint kézzel készült a Himalayan megtalálható gyógynövényekből, semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz. Legkedveltebb illat a meditációhoz, buddhista ceremóniához

Származási hely
Tibet
Méret, teljes hossza
11 cm
Égési idő
45 perc
Összetétel, anyag
Kiváló minőségű gyógynövények, egzotikus fűszerek, fagyanták őrleményei
Gyártó
Tibet
Csomag tartalma (a)
30 szál
3 490 Ft
Részletek

A szantálfa Délkelet-Ázsiában és a Csendes-óceán déli szigetein terjedt el. A szantálfa körülbelül 10 méter magasra nő, bőrszerű levelei páronként, egymással szemben helyezkedik el az ágon.
Részben más fafajok gyökerein élősködik. Mind a fa, mind a gyökerek tartalmaznak egy sárga aromás olajat, az úgynevezett szantálfaolajat, amelynek illata évekig megmarad az olyan tárgyakon, mint a füstölők, díszdobozok, bútorok. Az szantál olajat a fa vízgőz-desztillációjával nyerik ki, illatszerekben, szappanokban, gyertyákban, tömjénben és népi gyógyászatban használják is.

Ezeket a tibeti és nepáli füstölőket kézzel készítik, kolostorokban ősi receptek alapján, bambuszrúd használata nélkül. A legerősebb gyógynövényeket és kiváló alapanyagokat használnak elkészítésükhöz. Egy szál tibeti és nepáli füstölő akár 30 fajta gyógynövényt is tartalmazhat! Sokszor nincs meg a megszokott édeskés illat, ami az indiai füstölőket jellemzi, inkább a gyógynövények természetes illata érződik rajtuk.

Adatok
Cikkszám:
FTIB11
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek