Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Tibeti Kolostor /Tibetan Monastery/ Nepáli kb. 40 szálas füstölő
Tibeti Kolostor /Tibetan Monastery/ Nepáli kb. 40 szálas füstölő
5 890 Ft

Tibeti Kolostor /Tibetan Monastery/ Nepáli kb. 40 szálas füstölő

A Tibetan Monastery füstölő a legmagasabb minőséget képviseli, Nepálban készült füstölők között. Ez a 40 szálas csomag autentikus és varázslatos illatokkal tölti be otthonát. A füstölők gondosan válogatott tibeti kolostorokban készülnek, és hagyományos módon alkotják meg őket. A 26 cm hosszú füstölők hosszan égnek, így hosszabb ideig élvezheti az illatokat és a meditatív légkört. Engedje, hogy a Tibetan Monastery füstölők elkalauzolják Önt a tibeti kultúra és spiritualitás világába, és teremtsenek egy nyugodt és harmónikus környezetet otthonában. Élvezze a füstölők által sugárzott béke és megnyugvás élményét, miközben magába szippantja a tibeti hegyek illatát.

Származási hely
Tibet
Méret, teljes hossza
25,5 cm
Égési idő
60 perc
Gyártó
Tibet
Csomag tartalma (a)
40 szál
5 890 Ft
Részletek

A Tibeti Kolostor Füstölője egyedülálló abban, hogy ez az egyetlen füstölő, amelyet a tibeti orvos tanácsadója által előírt bonyolult utasítások alapján készítenek. A “Tibeti Kolostor Füstölő” tisztán kézzel készült, illatos gyógynövényekből és más értékes anyagokból. Minden füstölő csomag 38 különböző összetevőből áll. Az évszázados előkészítési módszer és a természetes illatú gyógynövények kombinációja gazdagabbá és kiváló minőségévé teszik ezt a füstölőt.  Egészséges természetes illata átjárja a környezetet.

Olyan gyógynövényeket tartalmaz, mint borókabogyó, édesgyökér, fahéj, kardamom és agarfa. Teljesen természetes: fapálcika, ragasztó és festék mentes. Nepálban készült, hagyományos tibeti képlet szerint szépen csomagolva nepáli Lotka papírban.

A szimbólum és az idézet szent tartalma miatt a füstölő csomagolását tisztelettel kell kezelni!  Kérjük, inkább égessétek el, ne a szemetesbe dobjátok!

Adatok
Cikkszám:
FNEP04
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek