Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Szent Teréz /Saint Therese/ Hem 20 szálas füstölő
Szent Teréz /Saint Therese/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Szent Teréz /Saint Therese/ Hem 20 szálas füstölő

A Hem Saint Therese füstölővel fedezd fel Szent Teréz tiszta szeretetének és megbocsátásának erejét. Ez a 20 szálas füstölő egy különleges keveréke, amely átjárja a teret Szent Teréz meleg és önzetlen szeretetével. Engedd, hogy az illat és a füst megérintse a lelkedet, és hozzon magával béke és harmónia sugárzó erejét. Érezd, ahogy a Saint Therese füstölő támogatást nyújt, hogy megtaláld a megbocsátás és az empátia útját, valamint megerősíti a szeretet és az odaadás érzését. Hozd be a teredbe Szent Teréz irgalmas és gyógyító jelenlétét ezzel az egyedülálló füstölővel.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

Szent Teréz, eredeti nevén Santa Teresa de Jesús vagy Santa Teresa de Ávila, a 16. századi spanyol karmelita apáca és misztikus író volt. Egy rövid történet:

Teréz fiatalon belépett a karmelita rendbe, és hamarosan mély misztikus tapasztalatokon kezdett keresztülmenni, amelyeket írásban is megörökített. Ő volt az egyik vezető alakja a karmelita reformnak, amely a szigorúbb életvitelt és a mélyebb lelki élményeket hirdette.

Szent Teréz írásaiban számos misztikus élményét és a lelki fejlődés útjait mutatta be, és a legismertebb műve a "Belépés a belső várba" (Interior Castle), amely a lélek spirituális fejlődéséről és a közvetlen kapcsolatról Istennel szól. Ő a kereszténység egyik kiemelkedő női misztikusa és egyik legnagyobb spirituális írója.

 

Adatok
Cikkszám:
FH210
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek