Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Szent Rafael Arkangyal /San Rafael Arcangel/ Hem 20 szálas füstölő
Szent Rafael Arkangyal /San Rafael Arcangel/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Szent Rafael Arkangyal /San Rafael Arcangel/ Hem 20 szálas füstölő

A Hem San Rafael Arcangels füstölővel tapasztald meg az Arkangyalok védelmező energiáját és irányítását. Ez a 20 szálas füstölő egy különleges keveréke, amely az Arkangyal San Rafael tisztító és gyógyító erejét hordozza magában. Engedd, hogy az illat és a füst áthatoljon a teredben, segítve a testet, a lelket és a szellemet az egészség és a harmónia felé vezető úton. Érezd, ahogy a San Rafael Arcangels füstölő megtisztítja a negatív energiákat, és körülölel a gyógyító és védő fénye, miközben támogatást nyújt a mindennapi élet kihívásaiban.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

Szent Rafael Arkangyal az egyik híres arkangyal a keresztény és zsidó hagyományokban. Egy rövid történet:

Szent Rafael Arkangyal szerepel az Ószövetségben a Tobit könyvében. Ebben a könyvben Rafael Tobit, egy vak és nehéz sorsú férfi segítésére indul. Raphael testben és emberi formában jelenik meg, és Tobit fiával, Tobiásszal együtt útra kelnek. Az út során számos kalandot élnek át, és Raphael iránymutatással és segítséggel látja el őket.

Raphael neve azt jelenti "Isten gyógyít", és gyógyító és vezető szerepe a hagyományban a betegség és a nehézségek megszüntetésének szimbóluma. Szent Rafael Arkangyal fontos védőszent és segítő az embereknek a keresztény világban.

Adatok
Cikkszám:
FH130
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek