Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Szent Péter /San Pedro/ Hem 20 szálas füstölő
Szent Péter /San Pedro/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Szent Péter /San Pedro/ Hem 20 szálas füstölő

A Hem San Pedro Arcangels füstölővel mélyebb spirituális kapcsolatba léphetsz. Ez a 20 szálas füstölő egyedi keveréke a San Pedro és az Arkangyalok energiáinak, amelyek segítenek megtalálni az egyensúlyt és a lelki béke állapotát. A San Pedro Arcangels füstölő segít tisztítani és feltöltődni, miközben mélyebb kapcsolatot teremt a magasabb erőkkel. Engedd, hogy az illat és a füst elvezessen egy belső utazásra, ahol megtapasztalhatod a harmóniát és a megerősítő jelenlétet.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

Szent Péter, eredeti nevén Simon, az egyik legfontosabb alak a keresztény vallásban, Jézus Krisztus egyik apostola és az első pápa. Egy rövid történet:

Péter Galileából származott, halászként élt, amikor Jézus meghívta őt és testvérét, Andrást, hogy kövessék őt. Péter gyorsan vált az egyik vezető apostollá, és Jézus arra a sziklára építette az egyházát, amelyen Péter apostoli hivatala és pápává választása alapul.

Szent Péter tanította és terjesztette a kereszténységet, és hatalmas szerepet játszott az első keresztény közösségek létrehozásában. Rómában szenvedett vértanúságot, és azóta az egyház feje, a pápa, mint Péter utóda, ebben a városban szolgál.

Szent Péter a kereszténység megalapítójával, Jézussal való közelségével és hűségével vált az egyház egyik legtiszteltebb személyévé.

Adatok
Cikkszám:
FH129
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek