Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Szent Mihály Arkangyal /San Miguel Arcangel/ Hem 20 szálas füstölő
Szent Mihály Arkangyal /San Miguel Arcangel/ Hem 20 szálas füstölő
450 Ft

Szent Mihály Arkangyal /San Miguel Arcangel/ Hem 20 szálas füstölő

A Hem San Miguel Arcangel füstölővel kapcsolatba léphetsz az égi védelem és erő energiáival. Ez a 20 szálas füstölő egyedi keveréke spirituális tisztítást és védelmet nyújt, miközben segít megteremteni az egyensúlyt és a harmóniát az életedben. San Miguel Arcangel, mint az erő és a védelem angyala, segít elűzni a negatív energiákat, és erősíti a pozitív rezgéseket. A füstölő kellemes illata és energetikai hatása segít megnyugtatni a szellemet, és támogatja a belső erő és bizalom növekedését. Engedd, hogy a Hem San Miguel Arcangel füstölő útmutatással és oltalommal töltse meg az életedet.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
450 Ft
Részletek

Szent Mihály Arkangyal a keresztény és zsidó hagyományokban egyike az arkangyaloknak, az angyali hierarchia legfőbb védelmezője. Egy rövid történet:

Szent Mihály az Ószövetségben és az Újszövetségben is szerepel. Az egyik legismertebb történet az, amikor ő és az angyalok hadserege felszámolta Sátán lázadását, és kiűzték őt a Mennyből.

Más hagyományokban Szent Mihály az emberek védelmezője és az utolsó ítélet idején a lelkek mérlegelője. Gyakran látható olyan ábrázolásokon, amelyeken sárkányt vagy démont győz le, ami az isteni erő és a gonosz legyőzését szimbolizálja.

Szent Mihály Arkangyal a védelmezés, a harc a gonosz ellen és az igazság szimbóluma a keresztény hagyományban.

Adatok
Cikkszám:
FH128
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek