Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Szent Lázár /San Lazaro/ Hem 20 szálas füstölő
Szent Lázár /San Lazaro/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Szent Lázár /San Lazaro/ Hem 20 szálas füstölő

A Hem San Lazaro füstölővel a spirituális erő és a gyógyulás energiáját hozhatod be otthonodba. Ez a 20 szálas füstölő egyedi illata segít tisztítani a légkört és megteremteni a harmóniát. San Lazaro, mint a gyógyítás és a védőszent, segít enyhíteni a betegségeket és erősíteni a testet, valamint segít a nehéz időkben és a kihívásokkal való szembenézésben. Az aromaterápiás hatások ellazítják az elmét és megnyugtatják a szívet, hozva egyensúlyt és belső béke érzését. Hadd vegyen körül a Hem San Lazaro füstölő pozitív energiával és támogatással, ahogy elindulsz a gyógyulás útján.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

Szent Lázár egy keresztény szent, akit Jézus feltámasztott a halálból, és az Újszövetségben található bibliai történet része. Egy rövid történet:

Szent Lázár Betániában élt, testvéreivel, Máriával és Mártával. Lázár súlyos beteg lett, és mire Jézus megérkezett, már meghalt és sírban helyezték. Jézus azonban csodálatos módon feltámasztotta őt a halálból. Amikor Lázár sírját kinyitották, ő élve került elő, beletekintve a halál és a feltámadás misztériumába.

Ez az esemény az Újszövetségben az isteni hatalom és az örök élet ígéretének szimbóluma. Szent Lázár és a feltámasztása mély hite és a csodák példája, és ő az egyik legismertebb szent a keresztény vallásban.

Adatok
Cikkszám:
FH126
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek