Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Szent György /Saint George/ Hem 20 szálas füstölő
Szent György /Saint George/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Szent György /Saint George/ Hem 20 szálas füstölő

A Hem Saint George füstölővel megtapasztalhatod a hősies erőt és a védelem erejét. Ez a 20 szálas füstölő különleges illatával tölti be otthonodat, és segít kiegyensúlyozni és megvédeni a környezetedet. Hadd lépjen be az életedbe Szent György ereje, hogy megerősítse és védje téged a mindennapi kihívásokkal szemben. Az aromaterápiás tulajdonságai megnyugtatják a szellemet és felerősítik a hitet, miközben tisztítják és pozitív energiával töltik fel a teret. Engedd, hogy a Hem Saint George füstölő útmutatást nyújtson számodra, és segítsen elérni a céljaidat a bátorság és a kitartás erejével.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

Szent György (Saint George) egy keresztény szent, aki az ókori Római Birodalom időszakában élt. Egy rövid történet:

Szent György katonaként szolgált a római hadseregben, de amikor a kereszténység elterjedt, megtagadta az isteneknek való áldozást. A császár, Diocletianus emiatt szörnyű kínzásoknak vetette alá, de Szent György kitartott hitében. Az egyik híres legenda szerint egy sárkányt legyőzött, hogy megmentse egy város lányát.

Szent György mártírként halt meg, de hite és bátorsága példakép lett. Őt a lovagok, a vitézek és a keresztények védőszentjeként tisztelik. Aprilis 23-án ünneplik sok országban, és ő az egyik legismertebb szent a keresztény világban.

Adatok
Cikkszám:
FH228
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek