Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Szent Antal /San Anthony/ Hem 20 szálas füstölő
Szent Antal /San Anthony/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Szent Antal /San Anthony/ Hem 20 szálas füstölő

A Hem San Anthony füstölővel megtapasztalhatod az egyedülálló és misztikus illatok varázsát. Ez a 20 szálas füstölő a spirituális és meditatív élményt hozza el otthonodba. San Anthony illatával áthatolhatsz a hétköznapok zaján, és beléphetsz a belső békéd és harmóniád világába. Ez az illat segít fókuszálni, ellazítani és a belső erődet megerősíteni. Legyen szó imáról, meditációról vagy egyszerűen egy nyugodt pillanatról, a Hem San Anthony füstölő segít elérni a lelki egyensúlyt és megtalálni az inspirációt. Engedd, hogy az illat vezessen el a belső útra, és élvezd a megnyugtató és megtisztító hatását.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

Szent Antal, eredeti nevén Fernando Martins de Bulhões, egy 13. századi portugál szerzetes és ferences rendi szerzetes volt. Egy rövid történet:

Szent Antal fiatal korában a papi hivatás felé irányult, majd belépett a ferences rendbe. Hamarosan azonban misziós vágya hajtotta Keletre, az iszlám területekre, de betegsége miatt Egyiptomban kellett letelepednie. Ott nagy hírnevet szerzett bölcseként és csodatévőként. Legismertebb csodája egy elveszett irathoz kötődik, amelyet egy hívő ellopott, majd visszaadott Antalnak az őszinte vallomás hatására.

Szent Antal az egyik legnépszerűbb szent a katolikus egyházban, aki a szegények, elveszettek és találtak védőszentjeként ismert. Művei és tanításai az önzetlen segítésről és az Isten iránti hűségről szólnak.

Adatok
Cikkszám:
FH123
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek