Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Szantál /Sandalo/ Hem 20 szálas füstölő
Szantál /Sandalo/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Szantál /Sandalo/ Hem 20 szálas füstölő

A Hem Sandalo füstölők kellemesen édes és meleg illattal járulnak hozzá a kényelmes és nyugodt légkörhöz. Ez a 20 szálas füstölő ideális választás a pihenéshez és a relaxációhoz, miközben elmerülhetsz a selymes szantálfa illatában. A Sandalo füstölők tökéletesen illenek a személyes szertartásokhoz, meditációhoz vagy csak a stresszmentes pillanatokhoz, amikor szeretnéd elengedni a mindennapi aggodalmakat. Készülj fel arra, hogy átölelje a megnyugvás és a harmónia érzése, miközben a Sandalo füstölők finom és kifinomult illatába burkolózol. Hozd be a nyugalmat és az édes megpihenést otthonodba a Hem Sandalo füstölőkkel.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

A szantálfa Délkelet-Ázsiában és a Csendes-óceán déli szigetein terjedt el. A szantálfa körülbelül 10 méter magasra nő, bőrszerű levelei páronként, egymással szemben helyezkedik el az ágon.
Részben más fafajok gyökerein élősködik. Mind a fa, mind a gyökerek tartalmaznak egy sárga aromás olajat, az úgynevezett szantálfaolajat, amelynek illata évekig megmarad az olyan tárgyakon, mint a füstölők, díszdobozok, bútorok. Az szantál olajat a fa vízgőz-desztillációjával nyerik ki, illatszerekben, szappanokban, gyertyákban, tömjénben és népi gyógyászatban használják is.

Adatok
Cikkszám:
FH116
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek