Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Shiva /Shiva/ Hem 20 szálas füstölő
Shiva /Shiva/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Shiva /Shiva/ Hem 20 szálas füstölő

A Hem Shiva füstölők egyedülállóan mély és spirituális élményt nyújtanak. A Shiva istenség ihlette ez a 20 szálas füstölő tökéletes választás azoknak, akik szeretnének mélyebb kapcsolatot teremteni a belső békével és a magasabb tudatossággal. Az intenzív füstölő illata frissítő és megnyugtató, miközben segít a meditációban és a spirituális gyakorlatokban való elmélyülésben. A Hem füstölők hosszan tartó illatot biztosítanak, és minőségi összetevőkből készülnek. Hozd magaddal Shiva erejét és nyugalmát otthonodba ezzel az exkluzív füstölővel!

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

Shiva az ősi indiai mitológia egyik fő istene volt. Ő volt a pusztítás és a teremtés istene egyszerre. Legendák szerint hatalmas haja tüzekből és folyókból fakadt, és hatalmas háromszemű istenséget ábrázolt.

Egykoron, amikor a világ szenvedett a sötétség és gonosz hatalmak miatt, Shiva megejtette a Tandava nevű táncát, amely a világ végezetének előkészítését jelképezte. E tánc közben őrületes ereje káoszt és pusztulást hozott, de ebben rejlett a megújulás lehetősége is.

A történet Shiva hatalmas erejét és egyensúlyát hirdeti, emlékeztetve bennünket, hogy a pusztítás mögött lehetőség rejlik az új kezdetre és a megújulásra.

Adatok
Cikkszám:
FH113
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek