Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Saraswati /Saraswati/ Hem 20 szálas füstölő
Saraswati /Saraswati/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Saraswati /Saraswati/ Hem 20 szálas füstölő

Engedd, hogy a Saraswati Hem füstölők segítsenek megtalálni a belső kreativitásod és bölcsességed forrását! Ez a csomag 20 szálas füstölőt tartalmaz, melyek a hindu istennő, Saraswati tiszteletére készültek. A Saraswati füstölők különleges illatukkal és energetizáló hatásukkal segítenek koncentrálni, tanulni és inspirációhoz jutni. A hagyományos kézműves technikák és természetes alapanyagok felhasználásával készült Hem füstölők garantálják a minőséget és a hosszan tartó illatélményt. Hozd be a Saraswati istennő erejét és bölcsességét az otthonodba vagy meditációs szobádba ezekkel a csodálatos füstölőkkel!

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

Saraswati az indiai mitológia egyik fontos istennője, a tudás, művészetek és bölcsesség istennője. Egy rövid történet:

Saraswati a hindu panteonban szerepel, és gyakran fehér ruhába öltözött nőalakban ábrázolják, gyakran egy lanttal vagy egy könyvvel a kezében. Az ő személye és tisztelete az ősi India kulturális és vallási hagyományában mélyen gyökerezik.

Saraswati az iskolák, egyetemek, művészetek és kreativitás istennője. Az emberek hozzá fordulnak segítségért és inspirációért a tudományos kutatásokban és a művészetek terén is. A hindu vallásban és a szomszédos országok kultúráiban is tisztelik, és szerepe az oktatás és a kultúra védelmezőjeként kiemelkedő.

Adatok
Cikkszám:
FH109
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek