Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Sai Baba /Sai Baba/ Hem 20 szálas füstölő
Sai Baba /Sai Baba/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Sai Baba /Sai Baba/ Hem 20 szálas füstölő

Fedezd fel a magas minőségű és hiteles Sai Baba Hem füstölők varázslatos világát! Ez a csomag 20 szálas füstölőt tartalmaz, amelyek különleges tapasztalatot nyújtanak. Az eredeti Sai Baba füstölők tökéletesen tisztítják és felfrissítik a levegőt, miközben átható és megnyugtató illatokat terjesztenek a környezetben. Az Hem Sai Baba füstölők hagyományosan kézzel készülnek, gondosan válogatott természetes összetevőkből. Engedd, hogy a Sai Baba füstölők lenyűgöző illata megérintse az érzékeidet, és teremts egy olyan atmoszférát, amelyben megtalálhatod a belső békédet és harmóniádat. Élvezd a spirituális élményt és fedezd fel a Sai Baba Hem füstölők varázslatos világát!

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

Sai Baba egy híres indiai szent és guru, akinek élete és tanításai a 19. és 20. század fordulóján váltak ismertté. Egy rövid történet:

Sai Baba Shirdi nevű kis faluban élt Mahárástra államban. Már fiatal korában különleges képességekkel rendelkezett, és hamar hírnévre tett szert csodatételeivel és gyógyító erejével. Szegények és gazdagok egyaránt vonzódtak hozzá, mivel szeretettel és egyenlőséggel fogadta az embereket, függetlenül vallásuktól vagy társadalmi státuszuktól.

Sai Baba tanításai az egyetlen Isten iránti hűség, a jócselekedetek és a lelkiség fontosságát hangsúlyozták. Halála után hívei általánosan elfogadták őt mint az emberi egység és szeretet szimbólumát. Sai Baba szerte a világon tiszteletet élvez és sokan követik tanításait és példáját.

Adatok
Cikkszám:
FH108
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek