Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Oodh Szantálfa /Oodh Sandalwood/ Hem 20 szálas füstölő
Oodh Szantálfa /Oodh Sandalwood/ Hem 20 szálas füstölő
390 Ft

Oodh Szantálfa /Oodh Sandalwood/ Hem 20 szálas füstölő

A szantálfa Délkelet-Ázsiában és a Csendes-óceán déli szigetein terjedt el. A szantálfa körülbelül 10 méter magasra nő, bőrszerű levelei páronként, egymással szemben helyezkedik el az ágon.
Részben más fafajok gyökerein élősködik. Mind a fa, mind a gyökerek tartalmaznak egy sárga aromás olajat, az úgynevezett szantálfaolajat, amelynek illata évekig megmarad az olyan tárgyakon, mint a füstölők, díszdobozok, bútorok. Az szantál olajat a fa vízgőz-desztillációjával nyerik ki, illatszerekben, szappanokban, gyertyákban, tömjénben és népi gyógyászatban használják is.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
390 Ft
Részletek


Az agarwood, ( Oudh, Agarwood, Jinkoh) más néven oud , oodh vagy agar a világ egyik legdrágább természetes nyersanyaga, illata igen összetett és kellemes, semmihez sem hasonlítható. Az agar-fának és a belőle készült illóolajnak nagy a kulturális és vallási jelentősége. A világ legrégebben írott szövege a szanszkrit Védák is említést tesznek róla és az ókori civilizációk is megemlítik. Az Agar-fa a spiritualitás és a szeretet illata, használható kimerültség, idegrendszeri panaszok, álmatlanság esetén is.

 

A Hem Corporation 1983-ban alakult cég, mely napjainkban már 70 országba exportálja Hem füstölőit. Mumbai és Bangalore-i gyáraikban készül a több száz fajta szénalapú Hem füstölő, Hem masala füstölő és Hem kúp füstölő. Küldetésük az, hogy a Hem márkájú füstölő egyedi illatú termékeivel, különböző környezetekben növelje a termelékenységet, békét és harmóniát hozzon ez a füstölő az emberek életébe szerte világon.

Adatok
Cikkszám:
FH94
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek