Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Narancs Szegfűszeg /Orange Clove/ Hem 20 szálas füstölő
Narancs Szegfűszeg /Orange Clove/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Narancs Szegfűszeg /Orange Clove/ Hem 20 szálas füstölő

A Hem Orange Clove füstölővel varázsolj otthonodba egy meghitt és ünnepi hangulatot. Ez a csomag 20 szálas füstölőt tartalmaz, melyek friss narancs és fűszeres szegfűszeg illattal kényeztetnek. Az Orange Clove füstölő tökéletes választás a hideg téli estéken vagy ünnepi alkalmakkor. Az édes narancs és melegítő szegfűszeg kombinációja kellemes és hangulatos légkört teremt. Engedd, hogy az Orange Clove füstölő átjárja otthonodat és élvezd az ünnepi hangulatot, amely vidámságot és meghittséget hoz számodra és szeretteid számára.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

A narancs vagy édes narancs (Citrus sinensis), népies neve auranci, oránzs déligyümölcs a citrusformák alcsaládjából. Nem azonos a keserű naranccsal (Citrus × aurantium), ami a pomelo (Citrus maxima) és a mandarin (Citrus reticulata) hibridje.[1] A VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben a keserű narancs drogjai a Citrus aurantium subsp. aurantium (syn. C. aurantium subsp. amara) névhez kapcsolódóan szerepelnek, míg a Citrus sinensis (syn. Citrus aurantium var. dulcis) édes narancs néven van megkülönböztetve. Az édes narancsnak a gyógyszerkönyvben egy drogja, az illóolaja szerepel Aurantii dulcis aetheroleum néven.

A szegfűszeg (Syzygium aromaticum, régi nevén: Caryophyllus aromaticus) a 18. századig csak őshazájában, a Maluku-szigeteken termett, és halálbüntetés járt annak, aki ki akarta csempészni. Manapság főleg a trópusi Afrikában, Zanzibáron és Madagaszkáron termesztik.

Adatok
Cikkszám:
FH158
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek