Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Mirha /Myrrh/ Hem 20 szálas füstölő
Mirha /Myrrh/ Hem 20 szálas füstölő
390 Ft

Mirha /Myrrh/ Hem 20 szálas füstölő

A mirha ( / m ɜːr / ; szemita szóból , de lásd § Etimológia ) a Commiphora nemzetségbe tartozó számos apró , tüskés fafajból kivont gumigyanta . A mirha gyantát a történelem során parfümként, tömjénként és gyógyszerként használták. A poscával vagy borral kevert mirha az ókori kultúrákban elterjedt volt, általános örömszerzésre és fájdalomcsillapítóként.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
390 Ft
Részletek
A mártott füstölők alapanyaga általában szénpor és kötőgyanta (általában szantál), hogy összetartsák a hozzávalókat. Összegyúrják a masszát, amit egyenként sodornak rá a hasított bambuszcsíkokra. Miután megszáradt, illatos olajba mártják.

A Hem Corporation 1983-ban alakult cég, mely napjainkban már 70 országba exportálja Hem füstölőit. Mumbai és Bangalore-i gyáraikban készül a több száz fajta szénalapú Hem füstölő, Hem masala füstölő és Hem kúp füstölő. Küldetésük az, hogy a Hem márkájú füstölő egyedi illatú termékeivel, különböző környezetekben növelje a termelékenységet, békét és harmóniát hozzon ez a füstölő az emberek életébe szerte világon.
Adatok
Cikkszám:
FH90
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek