Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Minden Évszakban /All Seasons/Hem 20 szálas füstölő
Minden Évszakban /All Seasons/Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Minden Évszakban /All Seasons/Hem 20 szálas füstölő

Az All Seasons Hem füstölővel az év minden évszakában élvezheted az illatok változatosságát. Ez a csomag 20 szálas füstölőt tartalmaz, melyek különleges illatokkal kápráztatnak el. Az All Seasons füstölők kiváló minőségű összetevőkből készülnek, és teremtő erejükkel megidézik az egyes évszakok hangulatát. Élvezd a friss tavaszi virágok, a nyári gyümölcsök, az őszi falevelek és a téli fűszerek illatát, ahogy átjárják otthonodat. Változtasd meg hangulatodat az All Seasons füstölők segítségével, és élvezd az évszakok egyedi élményét bármikor.

 

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

Az évszakok kialakulása a Föld Nap körüli mozgásának, valamint a tengelyferdeségnek következménye. A tengelyferdeség[1] miatt a napsugarak beesési szöge a keringés során változik, emiatt a Földön felmelegedésbeli különbségek alakulnak ki. Ennek a különbségnek az eredménye az évszakok váltakozása. A Föld elliptikus pályán kering a Nap körül, iránya NY-K, az északi félteke telén Napközelben kering, nyáron Nap-távolban. Keringési ideje 365 nap 6 óra 9 perc 9 másodperc, ezt az időszakot nevezzük csillagászati évnek.
Mérsékelt éghajlati övben négy évszakot különböztetünk meg, melyet a napfordulók (a tavaszt és a nyarat vagy az őszt és a telet) vagy a nap-éj egyenlőségek (a telet és a tavaszt vagy a nyarat és az őszt) választanak el egymástól.
Forrás:https://hu.wikipedia.org/wiki/evszak

 

Adatok
Cikkszám:
FH243
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek