Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Méz rózsa /Honey Rose/ Hem 20 szálas füstölő
Méz rózsa /Honey Rose/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Méz rózsa /Honey Rose/ Hem 20 szálas füstölő

Fedezd fel a Honey Rose Hem füstölő varázslatos aromáját! Ez a csomag 20 szálas füstölőt tartalmaz, melyek egyesítik a mézes és rózsás illatokat. A Honey Rose füstölők édes és virágos illatával kellemes hangulatot teremtenek otthonodban. Az érzéki méz és a gyönyörű rózsa elegáns kombinációja feltölt energiával és romantikával. Légy részese ennek a különleges élménynek, ahogy a méz és a rózsa illata átjárja a levegőt, megnyugtatja a szellemet és érzelmeket ébreszt. Élvezd a Honey Rose füstölők nyugtató és kellemes hatását, melyek segítenek ellazulni és egyensúlyt teremteni a mindennapokban.

 

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

Méznek nevezzük a méhek által növényi nektárból vagy élő növényi nedvekből, illetve növényi nedveket szívó rovarok által élő növényi részek kiválasztott anyagából gyűjtött természetes édes anyagot, amelyet a méhek begyűjtenek, saját anyagaik hozzáadásával átalakítanak, raktároznak, dehidratálnak és lépekben érlelnek.
Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/M

rózsa (Rosa), a rózsafélék (Rosaceae) családjába tartozó egyik növénynemzetség, illetve az ide tartozó cserjék virága.
Kb. 200 rózsafajt tart számon a tudomány, ezeknek a többsége az északi félgömbre, főleg a mérsékelt égövre jellemző növény, néhány faj Mexikóban, a Fülöp-szigeteken és Etiópiában honos. A botanikai fajok (nem nemesítettek) hajtásai tüskések, szőrösek vagy ritkán kopaszak; cserje vagy kúszónövény alkatúak. Magasságuk 2–5 m, a kúszó fajoké 20 m is lehet. Fajaik nagyon változékonyak, könnyen kereszteződnek egymással, ami nagyon megnehezíti elkülönítésüket.
 https://hu.wikipedia.org/wiki/Rozsa

Adatok
Cikkszám:
FH88
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek