Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Meditáció /Meditation/ Hem 20 szálas füstölő
Meditáció /Meditation/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Meditáció /Meditation/ Hem 20 szálas füstölő

Fedezd fel a Meditation Hem füstölő varázslatos erejét! Ez a csomag 20 szálas füstölőt tartalmaz, melyek segítenek elmerülni a meditáció nyugtató világában. A Meditation füstölők egyedi keveréke a pihentető és ellazító aromáknak, amelyek segítenek megtalálni a belső békét és harmóniát. Az intenzív illatú füstölők hozzájárulnak a meditatív állapot eléréséhez, segítenek fókuszálni és kikapcsolódni a mindennapi stressztől. Merülj el a Meditation füstölők nyugtató illatában, és hagyd, hogy az elragadó aromák megnyugtassanak és inspiráljanak a meditáció során. Teremtsd meg a tökéletes légkört otthonodban a Meditation füstölők segítségével.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

A meditáció olyan szellemi gyakorlatok gyűjtőneve, amely magába foglalja a koncentráció, a szemlélődés és az absztrakció különféle technikáit, és amely elősegíti a fokozott öntudatot, a szellemi megvilágosodást, valamint a fizikai és mentális egészséget.[1]
A koncentratív meditáció olyan gyakorlatot jelöl, amikor az egyén az elméjét hosszabb időn át egyetlen adott tárgyra vagy gondolatra összpontosítja. A meditáció gyakran olyan állapotra utal, amikor a testet tudatosan ellazítjuk, és szellemünket átengedjük a nyugalomnak és a belsőnkre való koncentrálásnak.

Adatok
Cikkszám:
FH87
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek