Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Lótusz /Lotus/ Hem 20 szálas füstölő
Lótusz /Lotus/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Lótusz /Lotus/ Hem 20 szálas füstölő

Köszönöm, hogy érdeklődsz a Hem Lotus füstölő iránt! A Lotus füstölő varázslatos illatával elrepít a keleti kertekbe. Ez a csomag 20 szálas füstölőt tartalmaz, melyek tiszta és friss aromát árasztanak. A Lotus virágának édes, virágos és enyhén fűszeres jegyei kellemes és megnyugtató élményt nyújtanak. Az egyenletes égésnek köszönhetően hosszan tartó illatot biztosít otthonodban vagy a kiválasztott helyszínen. Engedd, hogy a Lotus füstölő ellazítson és elcsábítson egy misztikus útra, ahol a harmónia és a nyugalom uralkodik. Hozd be otthonodba a keleti varázslatot a Hem Lotus füstölővel!

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

Kifinomult, könnyed, édeskés, friss illat. A tisztaság és a megvilágosodás jelképe. Segít az embernek megérteni saját természetét. A faj minden része ehető. A növény az ősi keleti vallásokban a megtisztulás és az újjászületés jelképe. Virága a buddhizmus egyik fő szimbóluma.

A lótuszok vízi–mocsári növények. Nagy méretű leveleik a víz felszíne fölé emelkednek; jellemző rájuk, hogy nagy, pajzs alakúak, szélük ép, felületük erősen viaszos, erezetük pedig villás. Levélnyelük a levéllemez közepénél ízesül. Virágtakaró-rendszerük kettős. Sziromleveleik és porzóik – a tündérrózsafélék virágához hasonlóan – spirális elrendeződésűek.
Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/L

Adatok
Cikkszám:
FH82
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek