Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Liliom /Lily/ Hem 20 szálas füstölő
Liliom /Lily/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Liliom /Lily/ Hem 20 szálas füstölő

Merülj el a Hem Lily füstölő varázslatos illatában! A csomag 20 szálas füstölőt tartalmaz, melyek kellemes légkört teremtenek. A Lily füstölő egyedülálló illatot hoz létre, melyben a liliom és friss növények esszenciái találkoznak. Ez a illat egyenletesen terjed és hosszan tartó illatot biztosít, amely frissességet és nyugalmat áraszt. A liliom édes és virágos jegyei szívhez szóló élményt nyújtanak, míg a friss növények frissességet és tisztaságot sugároznak. Éld át a Lily füstölő által keltett nyugtató és kényeztető atmoszférát otthonodban vagy bármely más helyszínen, ahol pihenésre vágysz.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

A rómaiak a növény leveléből és virágából kinyert olajjal égési sérüléseket, kígyómarást gyógyítottak. Olajával könnyítették a vajúdást, gyógyították a leprát, összezúzott hagymáját gyulladáscsökkentőként használták, és még a váltóláz gyógyszerének is tartották.

A liliom (Lilium) a liliomfélék (Liliaceae) családjának és egyúttal a liliomformák (Lilioideae) alcsaládnak is névadó nemzetsége, mintegy 90 fajjal. Mivel több faját is dísznövényként termesztik, különféle fantázianeveken megszámlálhatatlanul sok hibridjét, illetve változatát forgalmazzák.
Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Liliom

Adatok
Cikkszám:
FH81
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek