Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Levendula Édesköménnyel /Lavender Fennel/ Hem 20 szálas füstölő
Levendula Édesköménnyel /Lavender Fennel/ Hem 20 szálas füstölő
450 Ft

Levendula Édesköménnyel /Lavender Fennel/ Hem 20 szálas füstölő

A levendula (Lavandula) az árvacsalánfélék családjába tartozó növénynemzetség 39 fajjal és több hibrid fajjal. Őshonos Európában; megtalálható az Atlanti-óceánban fekvő Zöld-foki Köztársaság szigetcsoportjaitól és a Kanári-szigetektől DK-Európán keresztül Észak- és Kelet-Afrikában, a Mediterráneumban, DNy-Ázsián keresztül DK-Indiáig. A nemzetség sok tagja kerti dísznövényként ültetett a mérsékelt éghajlaton, felhasználják továbbá fűszerként, és a belőle kivont illóolajat számtalan kozmetikai termékben.
Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Levendula

Az édeskömény ( Foeniculum vulgare ) a sárgarépafélék családjába tartozó virágos növényfaj . Egy strapabíró , évelő gyógynövény sárga virágokkal és tollas levelekkel . A Földközi -tenger partjain őshonos, de a világ számos részén széles körben meghonosodott, különösen a tengerparthoz közeli száraz talajokon és a folyópartokon.
Forrás: https://en-m-wikipedia-org.translate.goog/wiki/Fennel

 

 

 

 

 

 

Hűvös, friss, finoman kesernyés illat. Segít az önmegismerés, a meditáció útján, a teljes energetikai relaxációban. Oldja a depressziót, a hangulati kilengéseket, csökkenti az agressziót.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
450 Ft
Részletek
A mártott füstölők alapanyaga általában szénpor és kötőgyanta (általában szantál), hogy összetartsák a hozzávalókat. Összegyúrják a masszát, amit egyenként sodornak rá a hasított bambuszcsíkokra. Miután megszáradt, illatos olajba mártják.

A Hem Corporation 1983-ban alakult cég, mely napjainkban már 70 országba exportálja Hem füstölőit. Mumbai és Bangalore-i gyáraikban készül a több száz fajta szénalapú Hem füstölő, Hem masala füstölő és Hem kúp füstölő. Küldetésük az, hogy a Hem márkájú füstölő egyedi illatú termékeivel, különböző környezetekben növelje a termelékenységet, békét és harmóniát hozzon ez a füstölő az emberek életébe szerte világon.
Adatok
Cikkszám:
FH194
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek