Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Lelki Élet /Spiritual Life/ Hem 20 szálas füstölő
Lelki Élet /Spiritual Life/ Hem 20 szálas füstölő
390 Ft

Lelki Élet /Spiritual Life/ Hem 20 szálas füstölő

A spiritualitás jelentése az idők során fejlődött, bővült, és különböző jelentések is megtalálhatók egymás mellett.Hagyományosan a spiritualitás egy vallási újjáalakulási folyamatra utalt, amelynek célja "az ember eredeti alakjának visszanyerése", amely " Isten képmására " irányul, amint azt a világ vallásainak alapítói és szent szövegei példázzák. A kifejezést a korai kereszténységben használták a Szentlélekre orientált és a késő középkorban kiszélesedett életre.hogy az élet mentális aspektusait is magában foglalja. A modern időkben a kifejezés elterjedt más vallási hagyományokra, és kibővült, hogy a tapasztalatok szélesebb körére utaljon, beleértve egy sor ezoterikus hagyományt és vallási hagyományt.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
390 Ft
Részletek
A mártott füstölők alapanyaga általában szénpor és kötőgyanta (általában szantál), hogy összetartsák a hozzávalókat. Összegyúrják a masszát, amit egyenként sodornak rá a hasított bambuszcsíkokra. Miután megszáradt, illatos olajba mártják.

A Hem Corporation 1983-ban alakult cég, mely napjainkban már 70 országba exportálja Hem füstölőit. Mumbai és Bangalore-i gyáraikban készül a több száz fajta szénalapú Hem füstölő, Hem masala füstölő és Hem kúp füstölő. Küldetésük az, hogy a Hem márkájú füstölő egyedi illatú termékeivel, különböző környezetekben növelje a termelékenységet, békét és harmóniát hozzon ez a füstölő az emberek életébe szerte világon.
Adatok
Cikkszám:
FH170
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek