Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Kúp visszafolyó-backflow füstölő, Hem Fehér Zsálya-White Sage 40 db-os
Kúp visszafolyó-backflow füstölő, Hem Fehér Zsálya-White Sage 40 db-os
2 490 Ft

Kúp visszafolyó-backflow füstölő, Hem Fehér Zsálya-White Sage 40 db-os

A fehér zsálya nem csak spirituális célokra használható, hanem számos gyógyászati előnnyel is rendelkezik. Az őslakos amerikaiak például használták a fehér zsályát gyomorproblémák, köhögés és torokfájás kezelésére, valamint fertőtlenítőszerként is alkalmazták.

A fehér zsálya nem csak az őslakos amerikai kultúrákban tisztelt növény, hanem a modern kultúrákban is egyre népszerűbbé válik. A természetes gyógyító tulajdonságai miatt a fehér zsályát számos alternatív gyógyászati ​​kezelésben használják, és a füstölés formájában történő használata továbbra is népszerű az otthoni spirituális gyakorlatok között. Azonban fontos megjegyezni, hogy az ilyen növények használata csak kiegészítő terápiaként szolgálhat, és nem helyettesítheti a hivatalos orvosi kezelést.

Származási hely
India
Gyártó
Hem
2 490 Ft
Részletek

Kúp visszafolyó-backflow füstölő használata

Gyújtsa meg a kúp füstölő hegyét, addig égessük amíg elkezd izzani. Fújjuk el a lángot, majd rakjuk rá a füstölőtartóra. A tartón is van egy nyílás, helyezzük rá a kúp füstölőt, egy két perc múlva (addig csak felfele száll a füst) élvezhetjük a lefolyó füst varázslatos látványát. Ezekhez a visszaáramló füstölőkhöz ajánljuk a visszafolyó tartókat, mert csak így érvényesül a lefolyó füst látványa!

Adatok
Csomag tartalma (b):
40 db
Cikkszám:
FKBH05
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek