Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Kúp visszafolyó-backflow füstölő, Green Tree Fehér Zsálya-White Sage 12 db-os
Kúp visszafolyó-backflow füstölő, Green Tree Fehér Zsálya-White Sage 12 db-os
1 090 Ft

Kúp visszafolyó-backflow füstölő, Green Tree Fehér Zsálya-White Sage 12 db-os

A Green Tree márka Californian White Sage kúp visszafolyó-backflow füstölői az otthonodba hozzák a tisztaság és tisztítás erejét. A 12 db-os csomagban található füstölők az ősi fehér zsálya intenzív illatával töltik meg a teret. Amikor a füstölőtartóba helyezed őket, a füst lenyűgözően visszafolyik, teremtve egy varázslatos látványt. A Californian White Sage füstölők spirituális tisztítást és energiát hoznak létre, eltávolítva a negatív energiákat és harmonizálva a környezetet. Engedd, hogy a Green Tree kúp visszafolyó-backflow füstölői segítsenek megteremteni a harmóniát és a békét otthonodban, miközben élvezed a frissítő fehér zsálya illatát.

Származási hely
India
Égési idő
20 perc
Méret, magassága
3 cm
Összetétel, anyag
Gyógynövények, egzotikus fűszerek, fagyanták őrleményei és minimális illóolaj
Gyártó
Green Tree
1 090 Ft
Részletek

A fehér zsálya nem csak spirituális célokra használható, hanem számos gyógyászati előnnyel is rendelkezik. Az őslakos amerikaiak például használták a fehér zsályát gyomorproblémák, köhögés és torokfájás kezelésére, valamint fertőtlenítőszerként is alkalmazták.

A fehér zsálya nem csak az őslakos amerikai kultúrákban tisztelt növény, hanem a modern kultúrákban is egyre népszerűbbé válik. A természetes gyógyító tulajdonságai miatt a fehér zsályát számos alternatív gyógyászati ​​kezelésben használják, és a füstölés formájában történő használata továbbra is népszerű az otthoni spirituális gyakorlatok között. Azonban fontos megjegyezni, hogy az ilyen növények használata csak kiegészítő terápiaként szolgálhat, és nem helyettesítheti a hivatalos orvosi kezelést.

Adatok
Csomag tartalma (b):
12 db
Cikkszám:
FKBG03
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek