Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Kúp visszafolyó-backflow füstölő, A Buddha -The Buddha Goloka 24 db-os
Kúp visszafolyó-backflow füstölő, A Buddha -The Buddha Goloka 24 db-os
1 890 Ft

Kúp visszafolyó-backflow füstölő, A Buddha -The Buddha Goloka 24 db-os

Buddha spirituális tanító volt, aki Indiában élt az ie 5. században. Valódi neve Siddhartha Gautama volt, és egy király fiaként született. 29 évesen Sziddhárta elhagyta otthonát, hogy választ keressen az élet értelmére és a szenvedésre.

Évekig tartó meditáció és megszorítások gyakorlása után Sziddhárta egy bodhifa alatt érte el a megvilágosodást. Felismerte, hogy a szenvedés az emberi élet szerves része, és a szenvedés legyőzésének megoldása a középút vagy a nyolc út tanítása követése.

Buddha azt tanította, hogy a szenvedés a beteljesületlen vágyból és vágyból fakad, és a boldogságot és a békét csak úgy lehet elérni, ha megszabadulunk a vágytól, és fejlesztjük a szeretetet és a bölcsességet. A buddhizmus ezután elterjedt Ázsiában, és jelentős vallássá vált, amelyet emberek milliói követtek szerte a világon.

A buddhizmus kulcsai közé tartozik a négy nemes igazság (dukkha, a szenvedés eredete, a szenvedés vége és a szenvedés befejezéséhez vezető út), a nyolc nemes út (helyes megértés, helyes gondolat, helyes beszéd, helyes cselekvés, a helyes vágy, a helyes éberség, a helyes éber figyelem és a megfelelő koncentráció), valamint olyan fogalmak, mint a karma, reinkarnáció és nirvána.

Buddha olyan értékeket is tanított, mint az alázat, a jóindulat, a tolerancia és a negatív attitűdöktől való megszabadulás, mint például a tegnap.

Származási hely
India
Összetétel, anyag
Gyógynövények, egzotikus fűszerek, fagyanták őrleményei és minimális illóolaj
Gyártó
Goloka
1 890 Ft
Részletek

Kúp visszafolyó-backflow füstölő használata

Gyújtsa meg a kúp füstölő hegyét, addig égessük amíg elkezd izzani. Fújjuk el a lángot, majd rakjuk rá a füstölőtartóra. A tartón is van egy nyílás, helyezzük rá a kúp füstölőt, egy két perc múlva (addig csak felfele száll a füst) élvezhetjük a lefolyó füst varázslatos látványát. Ezekhez a visszaáramló füstölőkhöz ajánljuk a visszafolyó tartókat, mert csak így érvényesül a lefolyó füst látványa!

Adatok
Csomag tartalma (b):
24 db
Cikkszám:
FKBGo06
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek