Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Kúp füstölő Vijayshree, 7 Csakra- Golden Nag Seven Chakra masala 10 db-os
Kúp füstölő Vijayshree, 7 Csakra- Golden Nag Seven Chakra masala 10 db-os
990 Ft

Kúp füstölő Vijayshree, 7 Csakra- Golden Nag Seven Chakra masala 10 db-os

A Vijayshree Golden Seven Chakra kúp formájú füstölők segítenek harmonizálni és kiegyensúlyozni az energiaközpontjaidat. Ez a 10 db-os csomag különleges és minőségi termékeket tartalmaz a Vijayshree márka jóvoltából. A Golden Seven Chakra füstölők egyedi keverékének illata átjárja a teret, mely segít felszabadítani, tisztítani és erősíteni a hét fő energiaközpontot. Hozd magadba az egyensúlyt és a belső harmóniát ezeknek az intenzív és inspiráló füstölőknek a segítségével. Fedezd fel a Golden Seven Chakra füstölők varázslatos világát, és élvezd az energiájukat otthonodban vagy meditáció közben.

Származási hely
India
Égési idő
15 perc
Méret, magassága
3 cm
Méret, szélessége
1,5 cm
Összetétel, anyag
Gyógynövények, egzotikus fűszerek, fagyanták őrleményei és minimális illóolaj
Gyártó
Vijayshree
990 Ft
Részletek

A hagyományos indiai gyógyászat és spirituális filozófia szerint az emberi testben hét fő energiaközpont, az úgynevezett csakrák találhatóak. A különböző csakrák szimbolizálják az életünk különböző területeit, például az alapvető szükségleteket, az érzelmi stabilitást, a kommunikációt, az intuíciót és a spirituális fejlődést.

A Golden 15g masala füstölő csodálatosan alkalmas arra, hogy segítsen aktiválni és kiegyensúlyozni ezeket a csakrákat. Minden csakrához tartozik egy speciális illat, amely segíti az adott energiaközpont aktiválását és támogatja a spirituális fejlődést.

Használata rendkívül egyszerű: gyújtsa meg a füstölőt, majd tegye a megfelelő helyre. Az illat pedig finom és kellemes lesz körülötted.

A 7 csakra Golden masala füstölő készlet tartalmazza az összes illatot, amely segíti a hét fő energiaközpont kiegyensúlyozását és harmonizálását. A használatukkal azonban nemcsak a fizikai testünket, hanem a lelkünket is támogatjuk, hiszen a csakrák aktiválása segíthet az érzelmi és mentális problémák kezelésében, valamint a belső harmónia elérésében.

Adatok
Cikkszám:
FKV06
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek