Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Kopál Szentfa-Copal Palo Santo Hem 20 szálas füstölő
Kopál Szentfa-Copal Palo Santo Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Kopál Szentfa-Copal Palo Santo Hem 20 szálas füstölő

Fedezd fel a Copal Palo Santo füstölő páratlan erejét és illatát a Hem márkával! Ez a csomag 20 szálas füstölőt tartalmaz, amelyek megtöltik otthonodat lenyűgöző aromával. A Copal, az ősi szent füstölő, és a Palo Santo, az erőteljes energetikai tulajdonságokkal rendelkező fa, különleges kombinációt alkotnak. A Copal tisztítja és energetizálja a teret, míg a Palo Santo harmonizálja és megnyugtatja a lelket. Együtt segítenek a stressz és negatív energiák elűzésében, létrehozva egy harmonikus és spirituális légkört. Éld át a Copal Palo Santo füstölő egyedülálló élményét, és hozd be otthonodba a természet varázsát és megtisztító erejét!

 

 

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

Copal növényi gyanta,( hasonló a tömjénhez, a mirhához, a borostyánhoz) melyet közép-Amerikai, kelet-afrikai kultúrák használnak füstölőként, tértisztítóként.

Palo Santo - Szent Fának is hívják, Peruból és Ecuadorból származik. 
Meghatározott időben, és meghatározott mennyiségben vágják le az idősebb fáknak a törzséről, a kéreg bizonyos részéről, úgy, hogy maga az élő fa ne sérüljön meg, mindezt szigorú törvények szabályozzák Ecuadorban és Peruban...
Régen az Inkák, tisztító szent füstölőként használták, mert elűzi a gonosz szellemeket és a távol tartja az emberektől a rontást, balszerencsét, a rosszindulatot, a szemmel verést  és minden alacsony minőségű entitásokat és energiákat is.
Forrás:http://larimarkristalykapu.hu/index.php/palo-santo

Adatok
Cikkszám:
FH238
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek