Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Kopál Rózsa-Copal Rose Hem 20 szálas füstölő
Kopál Rózsa-Copal Rose Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Kopál Rózsa-Copal Rose Hem 20 szálas füstölő

Fedezd fel a Copal Rose füstölő varázslatos illatát a Hem márkával! Ez a csomag 20 szálas füstölőt tartalmaz, melyek egyedülálló aromával töltik meg otthonodat. A Copal, az ősi szent füstölő, és a rózsa, a szeretet és szépség szimbóluma, egyedülálló kombinációt alkotnak. A Copal tisztítja a levegőt és energetizál, míg a rózsa gyengédséget és romantikát hoz az életedbe. A Copal Rose füstölő segít elengedni a stresszt, megteremtve a nyugalmat és szeretetet sugárzó légkört. Engedd, hogy otthonod illata megérintse lelkedet és feltöltse szeretettel és harmóniával. Élvezd a Copal Rose füstölő kellemes és romantikus élményét, és hozd létre a tökéletes hangulatot otthonodban!

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

Copal növényi gyanta,( hasonló a tömjénhez, a mirhához, a borostyánhoz) melyet közép-Amerikai, kelet-afrikai kultúrák használnak füstölőként, tértisztítóként.

A rózsa (Rosa), a rózsafélék (Rosaceae) családjába tartozó egyik növénynemzetség, illetve az ide tartozó cserjék virága.
Kb. 200 rózsafajt tart számon a tudomány, ezeknek a többsége az északi félgömbre, főleg a mérsékelt égövre jellemző növény, néhány faj Mexikóban, a Fülöp-szigeteken és Etiópiában honos. A botanikai fajok (nem nemesítettek) hajtásai tüskések, szőrösek vagy ritkán kopaszak; cserje vagy kúszónövény alkatúak. Magasságuk 2–5 m, a kúszó fajoké 20 m is lehet. Fajaik nagyon változékonyak, könnyen kereszteződnek egymással, ami nagyon megnehezíti elkülönítésüket.
 https://hu.wikipedia.org/wiki/Rozsa

Adatok
Cikkszám:
FH240
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek