Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Kopál Fehér Zsálya - Copal White Sage Hem 20 szálas füstölő
Kopál Fehér Zsálya - Copal White Sage Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Kopál Fehér Zsálya - Copal White Sage Hem 20 szálas füstölő

Fedezd fel a Copal White Sage füstölő varázslatos világát a Hem márkával. Ez a csomag 20 szálas füstölőt tartalmaz, melyek lenyűgöző illatot árasztanak. A Copal és a White Sage tökéletes kombinációja egyedülálló energiát és tisztaságot sugároz. A Copal ősi eredetű, szent füstölő, mely spirituális célokat szolgál. A White Sage pedig híres tisztító és energetizáló tulajdonságairól. E két szent növény párosítása mély nyugalmat és harmóniát hoz otthonodba. Engedd, hogy az érzéki illatok kitöltse a teret és segítsenek elérni a belső egyensúlyt. Élvezd a Copal White Sage füstölő varázslatos atmoszféráját és élj teljes harmóniában.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

Copal növényi gyanta,( hasonló a tömjénhez, a mirhához, a borostyánhoz) melyet közép-Amerikai, kelet-afrikai kultúrák használnak füstölőként, tértisztítóként.

A zsálya ősidők óta használatos tértisztító növény. Neve is erre utal, azaz salvere, vagyis gyógyítani. A zsálya jelképezte az öregek bölcsességét, a lelki nyugalmat és a hosszú életet. Sőt a rómaiak és az arab orvosok hittek benne, hogy akár halhatatlanná is teheti az embert ez a gyógynövény. Azok, akik rendszeresen zsályával illatosítják és tisztítják otthonaikat könnyedséget, általános megtisztulást, megnyugvást, lelki békét tapasztalnak.

Adatok
Cikkszám:
FH239
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek