Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Kókuszos fahéj /Coco Cinnamon/ Hem 20 szálas füstölő
Kókuszos fahéj /Coco Cinnamon/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Kókuszos fahéj /Coco Cinnamon/ Hem 20 szálas füstölő

Mélyedj el a Hem Coco Cinnamon füstölő izgalmas és meghitt világában. Ez a termék 20 szálas füstölőt tartalmaz, melyek édes kókuszos és fűszeres fahéjas illattal töltik meg otthonodat. A Coco Cinnamon egyedülálló kombinációja kelti életre a meleg, édes és vibráló hangulatot. Engedd, hogy a trópusi kókusz és a fűszeres fahéj együttesen kényeztessenek és érzéki élményt nyújtsanak. Ez a füstölő tökéletes választás a kellemes hangulat teremtéséhez és a pihentető pillanatok élvezetéhez. Készülj fel, hogy átadjad magad a kókuszos édesesség és a fahéj meleg ölelésének a Hem Coco Cinnamon füstölővel.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

A kókuszfa ( Cocos nucifera ) a pálmafélék ( Arecaceae ) családjának tagja, és a kókuszfélék nemzetség egyetlen élő faja . [1] A " kókuszdió " kifejezés (vagy az archaikus " kókuszdió ") [2] utalhat az egész kókuszpálmára , a magra vagy a gyümölcsre , amely botanikailag csonthéjas , nem pedig dió . A név a régi portugál coco szóból származik , azaz „fej” vagy „koponya”, a kókuszdióhéjon az arcvonásokra emlékeztető három bemélyedés után. Mindenütt jelen vannak a tengerparti trópusi régiókban, és a trópusok kulturális ikonjai . Forrás: https://en-m-wikipedia-org.

fahéj a Cinnamomum növénynemzetségből származó egyes fafajok kérgéből készült fűszer,[1] amely a fák ágainak lefejtett kérgéből készül. Leggyakoribb a ceyloni fahéjfából és a kínai fahéjfából előállított fahéj, de nem ritka az indonéz kasszia ilyen célú felhasználása sem. Mindemellett nem minden Cinnamomum nemzetségbe tartozó fafaj alkalmas arra, hogy fahéjat készítsenek belőle, például a közönséges kámforfa (Cinnamomum camphora) a kérgének aromája és íze miatt erre nem megfelelő.
Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki

Adatok
Cikkszám:
FH221
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek