Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Kókusz Mandarin /Coco Tangerine/ Hem 20 szálas füstölő
Kókusz Mandarin /Coco Tangerine/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Kókusz Mandarin /Coco Tangerine/ Hem 20 szálas füstölő

Engedd, hogy a Hem Coco Tangerine füstölő kellemes és vibráló illata elrepítse a gondolataidat a trópusokba. Ez a termék 20 szálas füstölőt tartalmaz, melyek frissítő kókusz és élénkítő mandarin illattal töltik meg a helyiséget. Élvezd a citrusos-fruchtos jegyek harmonikus elegyét, mely felpezsdíti és feltölti energiával az otthonodat. A Coco Tangerine füstölő ideális választás a relaxációhoz és a pozitív hangulat megteremtéséhez. Engedd, hogy a trópusi élmények átjárják tested és lelked, miközben élvezettel lélegezed be a frissítő illatot. Élvezd az exotikum és a citrusos frissesség tökéletes harmóniáját a Hem Coco Tangerine füstölővel.

 

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

Édes, lelket melengető illat. Fokozza az étvágyat és az anyagcsere folyamatokat.
A kókuszfa ( Cocos nucifera ) a pálmafélék ( Arecaceae ) családjának tagja, és a kókuszfélék nemzetség egyetlen élő faja . [1] A " kókuszdió " kifejezés (vagy az archaikus " kókuszdió ") [2] utalhat az egész kókuszpálmára , a magra vagy a gyümölcsre , amely botanikailag csonthéjas , nem pedig dió . A név a régi portugál coco szóból származik , azaz „fej” vagy „koponya”, a kókuszdióhéjon az arcvonásokra emlékeztető három bemélyedés után. Mindenütt jelen vannak a tengerparti trópusi régiókban, és a trópusok kulturális ikonjai . Forrás: https://en-m-wikipedia-org.

A mandarin (Citrus reticulata) a citrusformák közé tartozó déligyümölcs. Dél-Kínából származik, Európába csak a 19. században kezdték beszállítani.
A mandarin és a narancs hibridje a klementin (Citrus × aurantium), amely a narancshoz hasonlóbb ízű, kézzel könnyen hámozható és nincsenek magok benne. Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Mandarin

Adatok
Cikkszám:
FH78
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek