Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Kókusz /Coconut/ Hem 20 szálas füstölő
Kókusz /Coconut/ Hem 20 szálas füstölő
390 Ft

Kókusz /Coconut/ Hem 20 szálas füstölő

Édes, lelket melengető illat. Fokozza az étvágyat és az anyagcsere folyamatokat.

A kókuszfa ( Cocos nucifera ) a pálmafélék ( Arecaceae ) családjának tagja, és a kókuszfélék nemzetség egyetlen élő faja . [1] A " kókuszdió " kifejezés (vagy az archaikus " kókuszdió ") [2] utalhat az egész kókuszpálmára , a magra vagy a gyümölcsre , amely botanikailag csonthéjas , nem pedig dió . A név a régi portugál coco szóból származik , azaz „fej” vagy „koponya”, a kókuszdióhéjon az arcvonásokra emlékeztető három bemélyedés után. Mindenütt jelen vannak a tengerparti trópusi régiókban, és a trópusok kulturális ikonjai . Forrás: https://en-m-wikipedia-org.


Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
390 Ft
Részletek
A mártott füstölők alapanyaga általában szénpor és kötőgyanta (általában szantál), hogy összetartsák a hozzávalókat. Összegyúrják a masszát, amit egyenként sodornak rá a hasított bambuszcsíkokra. Miután megszáradt, illatos olajba mártják.

A Hem Corporation 1983-ban alakult cég, mely napjainkban már 70 országba exportálja Hem füstölőit. Mumbai és Bangalore-i gyáraikban készül a több száz fajta szénalapú Hem füstölő, Hem masala füstölő és Hem kúp füstölő. Küldetésük az, hogy a Hem márkájú füstölő egyedi illatú termékeivel, különböző környezetekben növelje a termelékenységet, békét és harmóniát hozzon ez a füstölő az emberek életébe szerte világon.
Adatok
Cikkszám:
FH77
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek