Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Kék Zsálya /Blue Sage/ Hem 20 szálas füstölő
Kék Zsálya /Blue Sage/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Kék Zsálya /Blue Sage/ Hem 20 szálas füstölő

Az Hem Blue Sage füstölők lenyűgöző és frissítő illatot varázsolnak otthonodba. Ezek a 20 szálas füstölők az igazi kék zsálya jellegzetes illatát hozzák el számodra. Érezd, ahogy a füstölők lágy füstje áthatja a levegőt és egyedi atmoszférát teremt. A Blue Sage füstölők ideálisak a stressz oldásához, a negatív energiák elűzéséhez és a harmónia megteremtéséhez. Engedd, hogy az illatok elragadjanak és elmerülj a természet békéjében otthonodban. Fedezd fel a Blue Sage füstölők varázslatos világát és élvezd a frissítő aromájukat, mely felüdíti testet és lelket.

 

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

A kék zsálya, közkedvelt a Közép Amerikai őslakosok közt, akik sámánizmussal foglalkoznak.

Tisztító rituálisokhoz használják, melyek folyamán ezt a növényt meggyújtják és így felszabadul a megszentelt füst. A füst erősíti a víziókat és elűzi a negatív energiákat és rossz  erőket. Megfigyelések szerint bebizonyult, hogy a baktériumok 94% semmisítve volt ennek a füstnek köszönhetően.

A kék zsálya illata eltérő a fehér zsálya illatától. A fehér zsálya erősebb, csípősebb illatával szemben a kék zsálya illata inkább levendulára emlékeztet.

Használata viszonylag egyszerű. A köteget meggyújtjuk, rövid ideig égni hagyjuk, elfújjuk és hagyjuk hamvadni nem éghető alátéten, például kagylón, tányéron vagy tálban. A kötegből terjedő füstöt kézzel vagy tollköteggel széthajthatjuk a helységben. A szertartás befejezése után a füstölő végét levághatjuk, hagyhatjuk elhamvadni és a köteg maradékát használhatjuk a következő alakalommal.

Adatok
Cikkszám:
FH215
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek