Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Kék Zsálya /Blue Sage/ Hem 20 szálas füstölő
Kék Zsálya /Blue Sage/ Hem 20 szálas füstölő
390 Ft

Kék Zsálya /Blue Sage/ Hem 20 szálas füstölő

A kék zsálya, közkedvelt a Közép Amerikai őslakosok közt, akik sámánizmussal foglalkoznak.

Tisztító rituálisokhoz használják, melyek folyamán ezt a növényt meggyújtják és így felszabadul a megszentelt füst. A füst erősíti a víziókat és elűzi a negatív energiákat és rossz  erőket. Megfigyelések szerint bebizonyult, hogy a baktériumok 94% semmisítve volt ennek a füstnek köszönhetően.

A kék zsálya illata eltérő a fehér zsálya illatától. A fehér zsálya erősebb, csípősebb illatával szemben a kék zsálya illata inkább levendulára emlékeztet.

Használata viszonylag egyszerű. A köteget meggyújtjuk, rövid ideig égni hagyjuk, elfújjuk és hagyjuk hamvadni nem éghető alátéten, például kagylón, tányéron vagy tálban. A kötegből terjedő füstöt kézzel vagy tollköteggel széthajthatjuk a helységben. A szertartás befejezése után a füstölő végét levághatjuk, hagyhatjuk elhamvadni és a köteg maradékát használhatjuk a következő alakalommal.

 

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
390 Ft
Részletek
A mártott füstölők alapanyaga általában szénpor és kötőgyanta (általában szantál), hogy összetartsák a hozzávalókat. Összegyúrják a masszát, amit egyenként sodornak rá a hasított bambuszcsíkokra. Miután megszáradt, illatos olajba mártják.

A Hem Corporation 1983-ban alakult cég, mely napjainkban már 70 országba exportálja Hem füstölőit. Mumbai és Bangalore-i gyáraikban készül a több száz fajta szénalapú Hem füstölő, Hem masala füstölő és Hem kúp füstölő. Küldetésük az, hogy a Hem márkájú füstölő egyedi illatú termékeivel, különböző környezetekben növelje a termelékenységet, békét és harmóniát hozzon ez a füstölő az emberek életébe szerte világon.
Adatok
Cikkszám:
FH215
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek