Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Kék Liliom /Iris/ Hem 20 szálas füstölő
Kék Liliom /Iris/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Kék Liliom /Iris/ Hem 20 szálas füstölő

Az Hem Iris füstölők elvarázsolnak egy misztikus és szépséges világba. Ezek a 20 szálas füstölők az írisz virág varázslatos illatát hozzák el otthonodba. Érezd, ahogy a virágok finom és virágos illata körbeöleli a teret, egyedi és elegáns légkört teremtve. Az Iris füstölők ideálisak a relaxációhoz, a meditációhoz vagy csak egyszerűen a mindennapi élet nyugalmának megteremtéséhez. Engedd, hogy az Iris füstölők segítsenek elmerülni a nyugtató illatok világában, miközben megidézik a természet szépségét otthonodban. Fedezd fel az Iris füstölők varázslatos világát és élvezd az egyedülálló aromájukat.

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

A rómaiak a növény leveléből és virágából kinyert olajjal égési sérüléseket, kígyómarást gyógyítottak. Olajával könnyítették a vajúdást, gyógyították a leprát, összezúzott hagymáját gyulladáscsökkentőként használták, és még a váltóláz gyógyszerének is tartották.

A liliom (Lilium) a liliomfélék (Liliaceae) családjának és egyúttal a liliomformák (Lilioideae) alcsaládnak is névadó nemzetsége, mintegy 90 fajjal. Mivel több faját is dísznövényként termesztik, különféle fantázianeveken megszámlálhatatlanul sok hibridjét, illetve változatát forgalmazzák.
Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Liliom

Adatok
Cikkszám:
FH176
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek