Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Kávé /Coffee/ Hem 20 szálas füstölő
Kávé /Coffee/ Hem 20 szálas füstölő
450 Ft

Kávé /Coffee/ Hem 20 szálas füstölő

A kávé egy főzött ital, amelyet pörkölt kávébabból , a Coffea nemzetségbe tartozó bizonyos virágos növények bogyóinak magjaiból készítenek. A kávé gyümölcséből a magvakat leválasztják, hogy stabil, nyers terméket állítsanak elő: a pörköletlen zöld kávét . A magvakat ezután megpörkölik , egy folyamat, amely fogyasztható termékké alakítja őket: pörkölt kávévá, amelyet finom részecskékre őrölnek, amelyeket általában forró vízbe áztatnak, mielőtt kiszűrnék, így egy csésze kávé készül.
Forrás: https://en-m-wikipedia-org.translate.goog/Coffee

 

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
450 Ft
Részletek
A mártott füstölők alapanyaga általában szénpor és kötőgyanta (általában szantál), hogy összetartsák a hozzávalókat. Összegyúrják a masszát, amit egyenként sodornak rá a hasított bambuszcsíkokra. Miután megszáradt, illatos olajba mártják.

A Hem Corporation 1983-ban alakult cég, mely napjainkban már 70 országba exportálja Hem füstölőit. Mumbai és Bangalore-i gyáraikban készül a több száz fajta szénalapú Hem füstölő, Hem masala füstölő és Hem kúp füstölő. Küldetésük az, hogy a Hem márkájú füstölő egyedi illatú termékeivel, különböző környezetekben növelje a termelékenységet, békét és harmóniát hozzon ez a füstölő az emberek életébe szerte világon.
Adatok
Cikkszám:
FH74
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek