Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Kamasutra /Kamasutra/ Hem 20 szálas füstölő
Kamasutra /Kamasutra/ Hem 20 szálas füstölő
480 Ft

Kamasutra /Kamasutra/ Hem 20 szálas füstölő

A Hem Kamasutra füstölők érzéki és misztikus élményt kínálnak. Ez a 20 szálas füstölő kifejezetten azoknak készült, akik szeretnék fokozni az érzékiséget és az intim pillanatokat. A Kamasutra füstölők egyedülálló illatkeveréket nyújtanak, amelyek érzéki hangulatot teremtenek és segítenek fokozni az érzékenységet. Használd ezeket a füstölőket a romantikus estéken, pihenés közben vagy meditáció során, hogy elmerülj a szenvedélyes és misztikus atmoszférában. Bár nem tartalmaznak füstölőkészletet, a Kamasutra füstölők kiválóan alkalmasak arra, hogy a szerelmi életedet és az intimitást gazdagítsák. Fedezd fel az érzékek birodalmát a Hem Kamasutra füstölők segítségével.

 

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
480 Ft
Részletek

A Káma Szútra ( / ˈ k ɑː m ə ˈ s uː t r ə / ; szanszkrit : कामसूत्र , kiejtés ( súgó · info ) , Kāma -sūtra ; ősi indiai [ 'Prin] ciples ] Szanszkrit szöveg a szexualitásról, az erotikáról és az érzelmi kiteljesedésről az életben. [3] [4] [5] Vātsyāyana , [ 6] A Káma Szútra   nem kizárólag és nem túlnyomórészt a szexuális pozíciókról szóló kézikönyv , [3] hanem inkább a jó élet művészetéhez, a szerelem természetéhez, az élettárs megtalálásához, a szerelmi élet fenntartásához és az élvezettel kapcsolatos egyéb szempontokhoz készült útmutatóként íródott. -orientált képességek az emberi élet.
Forrás: https://en-m-wikipedia org.translate

A Kamasutra egy ősi indiai szöveg, amely a szerelemről, az erotika művészetéről és az emberi kapcsolatokról szól. Egy rövid történet:

A Kamasutra az i. e. 4. vagy 5. században íródott, és Vatsyayana Mallanaga nevű szerzőjének nevéhez kötik. A szöveg részletesen tárgyalja a szexuális gyönyörök különböző aspektusait, az előjátékot, az örömszerzést és az emberi élet örömeit.

Annak ellenére, hogy a Kamasutra a szexualitást részletesen tárgyalja, nem pusztán erotikus kézikönyv, hanem az emberi élet és a kapcsolatok mélyebb megértésére ösztönöz. Az élet örömeinek és a szerelem művészetének tanulmányozása révén a Kamasutra az emberi kapcsolatok javítását és a szeretet mélyebb megélését hirdeti.

Adatok
Cikkszám:
FH73
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek