Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Kamasutra /Kamasutra/ Hem 20 szálas füstölő
Kamasutra /Kamasutra/ Hem 20 szálas füstölő
450 Ft

Kamasutra /Kamasutra/ Hem 20 szálas füstölő

A Káma Szútra ( / ˈ k ɑː m ə ˈ s uː t r ə / ; szanszkrit : कामसूत्र , kiejtés ( súgó · info ) , Kāma -sūtra ; ősi indiai [ 'Prin] ciples ] Szanszkrit szöveg a szexualitásról, az erotikáról és az érzelmi kiteljesedésről az életben. [3] [4] [5] Vātsyāyana , [ 6] A Káma Szútra   nem kizárólag és nem túlnyomórészt a szexuális pozíciókról szóló kézikönyv , [3] hanem inkább a jó élet művészetéhez, a szerelem természetéhez, az élettárs megtalálásához, a szerelmi élet fenntartásához és az élvezettel kapcsolatos egyéb szempontokhoz készült útmutatóként íródott. -orientált képességek az emberi élet.
Forrás: https://en-m-wikipedia org.translate

 

Származási hely
India
Méret, teljes hossza
20 cm
Égési idő
30 perc
Összetétel, anyag
Faszén és illatos olaj
Gyártó
Hem
Csomag tartalma (a)
20 szál
450 Ft
Részletek
A mártott füstölők alapanyaga általában szénpor és kötőgyanta (általában szantál), hogy összetartsák a hozzávalókat. Összegyúrják a masszát, amit egyenként sodornak rá a hasított bambuszcsíkokra. Miután megszáradt, illatos olajba mártják.

A Hem Corporation 1983-ban alakult cég, mely napjainkban már 70 országba exportálja Hem füstölőit. Mumbai és Bangalore-i gyáraikban készül a több száz fajta szénalapú Hem füstölő, Hem masala füstölő és Hem kúp füstölő. Küldetésük az, hogy a Hem márkájú füstölő egyedi illatú termékeivel, különböző környezetekben növelje a termelékenységet, békét és harmóniát hozzon ez a füstölő az emberek életébe szerte világon.
Adatok
Cikkszám:
FH73
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek