Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Kaluha, Trópusi, fémdobozos Kínai füstölő 4x10 szálas
Kaluha, Trópusi, fémdobozos Kínai füstölő 4x10 szálas
1 690 Ft

Kaluha, Trópusi, fémdobozos Kínai füstölő 4x10 szálas

A Kaluha Trópusi füstölő egy lenyűgöző termék, amely a trópusi gyümölcsök csábító illatát hozza el otthonunkba. A termék egy elegáns fémdobozban érkezik, amely magában hordozza az exkluzivitás és minőség érzését.

A füstölő 4x10 szálas, így elegendő mennyiség van belőle ahhoz, hogy többször élvezhessük az egyedülálló illat és hangulat varázsát. A termék egyedi kombinációja az ízletes barack, a zamatos kókusz, a friss mangó és a szamóca illataival kelti életre a trópusi világ varázsát.

A Kínai füstölő hagyományosan természetes anyagból készül, és a Kaluha Trópusi füstölő összetevőivel harmonikusan egészül ki. Az íz és illat egyedi kombinációja egyedülálló füstölő-élményt nyújt.

A termék előállítása gondosan válogatott összetevőkkel és a hagyományos technológiával történik, hogy biztosítva legyen a legmagasabb minőség és a hosszantartó hatás. A Kaluha Trópusi füstölő egy olyan termék, amely minden füstölő-rajongó számára ajánlott, akik szeretnének különleges és egyedi füstölő-élményben részesülni.

Összességében a Kaluha Trópusi füstölő egy lenyűgöző termék, amely a trópusi gyümölcsök ízletes és zamatos illatát hozza el otthonunkba. Az elegáns fémdobozban történő szállítása pedig tovább növeli a termék exkluzivitás érzését. Ez a füstölő tökéletes választás azok számára, akik különleges és egyedi füstölő-élményre vágynak.

Származási hely
Kína
Méret, teljes hossza
26 cm
Égési idő
30 perc
Gyártó
Kína
Csomag tartalma (a)
40 szál
1 690 Ft
Adatok
Cikkszám:
Fk11
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek