Ha kérdésed van hívj minket! +36305697374

Kaluha, Szenvedély, fémdobozos Kínai füstölő 4x10 szálas
Kaluha, Szenvedély, fémdobozos Kínai füstölő 4x10 szálas
1 690 Ft

Kaluha, Szenvedély, fémdobozos Kínai füstölő 4x10 szálas

A Kaluha Szenvedély füstölő egy elképesztően exkluzív termék, amely az eső éj királynőjének, a káma ópium illatának és a Kínai füstölők hagyományos technológiájának keveredésével született meg. A füstölő 4x10 szálas, így elegendő mennyiség van belőle ahhoz, hogy többször élvezhessük az egyedülálló illat és hangulat varázsát. A termék egy elegáns fémdobozban érkezik, amely magában hordozza az exkluzivitás és minőség érzését.

Az eső éj királynője az illatok és érzések uralkodója, és a Káma ópium illata úgy ragyog, mint egy különleges drágakő. A Kaluha Szenvedély füstölő ennek az isteni illatnak a varázsát idézi meg, amely minden füstölő-rajongó szívét elvarázsolja.

A Kínai füstölő hagyományosan természetes anyagból készül, és a Kaluha Szenvedély összetevőivel harmonikusan egészül ki. Az íz és illat egyedi kombinációja egyedülálló füstölő-élményt nyújt.

A termék előállítása gondosan válogatott összetevőkkel és a hagyományos technológiával történik, hogy biztosítva legyen a legmagasabb minőség és a hosszantartó hatás. A Kaluha Szenvedély füstölő egy olyan termék, amely minden füstölő-rajongó számára ajánlott, akik szeretnének különleges és egyedi füstölő-élményben részesülni.

Összességében a Kaluha Szenvedély füstölő egy lenyűgöző termék, amely az eső éj királynőjének, a káma ópium illatának és a hagyományos Kínai füstölők varázslatos világát hozza el otthonunkba. Az elegáns fémdobozban történő szállítása pedig tovább növeli a termék exkluzivitás érzését.

Származási hely
Kína
Méret, teljes hossza
26 cm
Égési idő
30 perc
Gyártó
Kína
Csomag tartalma (a)
40 szál
1 690 Ft
Részletek

Kaluha Szenvedély füstölő:
Opium 10 szál
Kama 10 szál
Night Queen 10 szál
Fresh Rain 10 szál

Adatok
Cikkszám:
FK10
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek